Второто ниво на курса стартира в периода 04.06.– 12.06.2016 г., само в събота и неделя. Второ ниво включва: Упражнения върху наученото по време на 1-во ниво. Карвинг на тиква и диня. Изрязване на флорални и геометрични мотиви. Обединяване...
Опознаването на традиционната кухня на дадена държава е една от най-приятните и чаровни страни на всяко едно пътуване. Често, обаче, не успяваме да се насладим на местните специалитети, защото не ни достига времето, лутаме се твърде дълго, не...
Предстоящ курс „Рачо реже риба… и миди, раци и скариди” Милиони хора по света развиват вкуса си към морските дарове. Риба, миди, скариди, раци и октоподи се превръщат в любима храна за все повече от нас. На 02.07. и 03.07.2016 г. от 14:00 до...
Предстоящ курс „Код: Детокс” Диетите често нямат ефект, защото не засягат токсичните отпадъци в тялото. Здравото тяло е изпълнено с енергия и живот. Естественото и здравословно хранене е тайна на вътрешната и външната красота. От Вас зависи какво...
Предстоящ курс „Кръвна група, кислород, хранa” Четири кръвни групи. Четири начина на хранене. Четири спортни програми. Четири плана за здравословен живот. Един курс! Мнозина от вас са чували, чели, даже и следвали съвети за хранене според...
Предстоящ курс „Бульони, сосове и ястия към тях“ Приготвянето на фини сосове се счита за висша степен на кулинарното изкуство. Дори звучните им наименования – холандез, волунте, демиглас - пробуждат емоции и очаквания. Много от кулинарните хитове...
Предстоящ курс „Веган десерти“ Все повече се вълнуваме от веган десертите, виждайки ги в менютата на заведенията за хранене. За повечето хора, обаче, изпълнението им им се струва невъзможно, а причините за това се крият в отсъствието от пазара на...
За любителите на вегетарианската кулинария, на 11.06.+12.06.2016 г. от 09:00 до 13:00 часа, ще се проведе курс за приготвяне на вегетариански ястия! Все по-голяма част от посетителите на заведения са вегетарианци и съображенията са различни –...
Предстоящ курс „Хлебни фантазии и печива“ Съботно-неделен курс за приготвяне на хляб и тестени печива ще се проведе на 09.07. и 10.07.2016 г., от 09:00 до 13:00 ч. Хлябът е дар, който носи щастие! Да превърнеш брашното във вкусен, топъл хляб,...
Курс "Работа с шоколад" Предстоящ курс „Работа с шоколад" Курс за работа с шоколад - на 09.+10.04.2016 г. от 09:00 до 15:00 часа! Базовият курс за работа с шоколад е предназначен за начинаещи, които желаят да научат: каква...
Суши кухнята е прочута с това, че въздейства на всичките Ви сетива, затова затегнете коланите за една гастрономическа одисея из тайнствените й предели, след като успешно усвоихте приготвянето на над 10 вида суши в първото ниво на курса! На 09.04....
Къде ще се проведе? В учебния център на Европейска Академия за Обучение и Развитие, в кв. Западен парк. Кога? На 9-ти и 10-ти април 2016 г., от 09:00 до 13:00 ч. Какво суши ще се прави? Суши Нигири – със сьомга, със змиорка Кабаяки, със...
В периода 11.06. - 19.06.2016 г. (само през съботите и неделите), от 14:00 до 18:00 ч. се организира любителски курс „Домашен сладкар". Първата хапка бързо се стопява в устата и носи маслената плътност на маскарпонето и сметаната. Между...
Второ ниво на курса Декорация на сладкарски изделия" ще се проведе в периода 04. 06. –19. 06. 2016 г. , само събота и неделя. Продължителност - 6 дни (04.+05.+11.+12.+18.+19.06.2016), от 9:00 до 13:00 ч. Уменията, които ще придобиете...
Предстоящ курс „Декорация на сладкарски изделия“ Три последователни уикенда през януари се организира курс „Декорация на сладкарски изделия" – първо ниво. Точните дати са 14.+15.+21.+22.+28.+29.05.2016г., от 9:00 до 13:00 ч. Уменията,...
Предстоящи курсове по карвинг-декорация На 14.05.2016 г. стартира група за съботно-неделен курс по карвинг – първо ниво. Първо ниво на курса е с продължителност 4 дни - 14.05.+15.05.+21.05.+22.05.2016 година. Пълната програма включва:...