Публикувайте безплатно Вашите обяви, след като се регистрирате!
ремонт на покриви
Защо да рекламирате в Bezplatno.bg ?
Не оставяйте бизнеса си на автопилот. Вашето онлайн присъствие е жизнено важно за конкурентните предимства на фирмата (бизнеса) Ви. Изборът на правилното място за реклама и комбинацията от безупречна функционалност и медийни позиции на уебсайта Безплатно.бг, са достатъчни да наклонят везните във Ваша полза и затвърдят позициите Ви. Рекламата в портала за публикуване на безплатни обяви Bezplatno.bg, цели да предизвика, изгради и поддържа интереса към посочените в рекламния материал (рекламен банер); стоки, идеи,начинания, така, че да бъдат избрани и предпочетени. Рекламирайки при нас, Вашата цел се превръща в наш приоритет!

Къде ще се показват рекламите ?
Вашите реклами в сайта Безплатно.бг, могат да бъдат под формата на банери и линкови връзки към ваши страници. Ако не разполагате с подобни (банер) рекламни материали, ние ще Ви направим. Възможните банер позиции са посочени на двете изображения в дясно на текста, който четете, като при желание от Ваша страна, банер рекламите могат да се таргетират и показват в точните за Вас категории.

Банер 1 Цена на месец
Заглавна страница 150
Банер 2 Цена на месец
Работа, Курсове и Бизнес 120
Транспорт 120
Недвижими имоти 100
Електроника 100
Дом, Градина, Мебели 100
Строителство и Ремонт 100
За децата и бебето 100
Облекла, Обувки 100
Свържете се с нас ?
Не се колебайте да се свържете с нас, като попълнете формата за контакт, която виждате в ляво. Заявете Вашия интерес , запитване или предложение и ние ще направим всичко останало. С пожелания за успешен бизнес от Безплатно.бг *Цените са в лева без ДДС за (100% импресии)
E-mail
Вашето име
Телефон
Съобщение
Тагове
дървени конструкци, навеси, хидроизолаци, Ремонт на, дървени конструкци, навеси, хидроизолаци, Ремонт на, 9, Обяви ремонт на покриви, Ремонт на покриви пловдив, извършва ремонти в цялата страна. Извършваме: Ремонт на покр, казанчета и водосточни тръби. ирма за ремонт на покриви, Направа на шапки за комини. Претърсване и препокриване на по, Фирма за Ремонт на покриви 0893 613 520 Майстори за Ремонт, дървени конструкци, навеси, хидроизолаци, Ремонт на, Обяви ремонт на покриви, Ремонт на покриви пловдив, извършва ремонти в цялата страна. Извършваме: Ремонт на покр, казанчета и водосточни тръби. ирма за ремонт на покриви, Направа на шапки за комини. Претърсване и препокриване на по, Фирма за Ремонт на покриви 0893 613 520 Майстори за Ремонт, дървени конструкци, навеси, хидроизолаци, Ремонт на, Обяви ремонт на покриви, Ремонт на покриви пловдив, извършва ремонти в цялата страна. Извършваме: Ремонт на покр, казанчета и водосточни тръби. ирма за ремонт на покриви, Направа на шапки за комини. Претърсване и препокриване на по, Фирма за Ремонт на покриви 0893 613 520 Майстори за Ремонт, дървени конструкци, навеси, хидроизолаци, Ремонт на, Обяви ремонт на покриви, Ремонт на покриви пловдив, извършва ремонти в цялата страна. Извършваме: Ремонт на покр