Публикувайте безплатно Вашите обяви, след като се регистрирате!
ремонт на покриви
Защо да рекламирате в Bezplatno.bg ?
Не оставяйте бизнеса си на автопилот. Вашето онлайн присъствие е жизнено важно за конкурентните предимства на фирмата (бизнеса) Ви. Изборът на правилното място за реклама и комбинацията от безупречна функционалност и медийни позиции на уебсайта Безплатно.бг, са достатъчни да наклонят везните във Ваша полза и затвърдят позициите Ви. Рекламата в портала за публикуване на безплатни обяви Bezplatno.bg, цели да предизвика, изгради и поддържа интереса към посочените в рекламния материал (рекламен банер); стоки, идеи,начинания, така, че да бъдат избрани и предпочетени. Рекламирайки при нас, Вашата цел се превръща в наш приоритет!

Къде ще се показват рекламите ?
Вашите реклами в сайта Безплатно.бг, могат да бъдат под формата на банери и линкови връзки към ваши страници. Ако не разполагате с подобни (банер) рекламни материали, ние ще Ви направим. Възможните банер позиции са посочени на двете изображения в дясно на текста, който четете, като при желание от Ваша страна, банер рекламите могат да се таргетират и показват в точните за Вас категории.

Банер 1 Цена на месец
Заглавна страница 150
Банер 2 Цена на месец
Работа, Курсове и Бизнес 120
Транспорт 120
Недвижими имоти 100
Електроника 100
Дом, Градина, Мебели 100
Строителство и Ремонт 100
За децата и бебето 100
Облекла, Обувки 100
Свържете се с нас ?
Не се колебайте да се свържете с нас, като попълнете формата за контакт, която виждате в ляво. Заявете Вашия интерес , запитване или предложение и ние ще направим всичко останало. С пожелания за успешен бизнес от Безплатно.бг *Цените са в лева без ДДС за (100% импресии)
E-mail
Вашето име
Телефон
Съобщение
Тагове
опшиване на комични., пренареждане на керемиди, хидроизолация, тенекежиски услуги, навеси, Ремонт на покриви, опшиване на комични., пренареждане на керемиди, хидроизолация, тенекежиски услуги, навеси, Ремонт на покриви, опшиване на комични., пренареждане на керемиди, хидроизолация, тенекежиски услуги, навеси, Ремонт на покриви, опшиване на комични., пренареждане на керемиди, хидроизолация, тенекежиски услуги, навеси, Ремонт на покриви, опшиване на комични., пренареждане на керемиди, хидроизолация, тенекежиски услуги, навеси, Ремонт на покриви, опшиване на комични., пренареждане на керемиди, хидроизолация, тенекежиски услуги, навеси, Ремонт на покриви, опшиване на комични., пренареждане на керемиди, хидроизолация, тенекежиски услуги, навеси, Ремонт на покриви, опшиване на комични., пренареждане на керемиди, хидроизолация