Публикувайте безплатно Вашите обяви, след като се регистрирате!
ремонт на покриви
SUKACLean S/T
Обявата е изтекла
SUKACLean S/T


За контакти
Стефан Ангелов
 (Всички обяви на този потребител)
София 0878621509 [email protected]
Инфо / обява № 16119
Добавена: 02.07.2011 Тип обява: Обикновена Категория: Продукти Разглеждания: 637 Валидна до: 11.05.2022 / 15:56:22 Етикети: препарати за септични, препаратз септични ями, био препарат за септични ями
Обикновена
Цена: 74лв.
Информация за обявата:

ЕКО МАКС БИО

Изключителен представител
на SUKAHAN (WEIFANG) Bio-Technology Co. Ltd

София, ул. Кораб планина 22, тел./факс 868-31-23, 087 8621509 e-mail: [email protected]


Продажба на биоензимни продукти за пречистване на отпадъчни води, аквакултури, биоземеделие, биоживотновътство, ензими за пивоварната, спиртоварната, хранителновкусовата, целулозно-хартиената, текстилната промишлености, както и на екологични и биологични перилни и почистващи препарати




SUKACLean S/T

ПРЕПАРАТ ЗА БИОЛОГИЧНО РАЗГРАЖДАНЕ НА




ОРГАНИЧНИ ОТПАДЪЦИ В СЕПТИЧНИ ЯМИ, И

МИНИ-ПРЕЧИСТВАТЕЛНИ СТАНЦИИ



SUKACLean S/T:
Препарат SUKACLean s/t е създаден на основата на непатогенни микроорганизми /аеробни и анеробни бактерии ,ензими и компоненти на растежа/. Те живеят и се размножават използвайки органичните отпадъци, като източник на храна. За целта те произвеждат ензими, които разрушават сложните органични молекули на по-прости, които в последствие влизат в клетките на микроорганизмите, където и завършва процеса на разграждане.
В продукта са включени още липазa за разграждане на мазнини, протеазa за разграждане на протеини /каквито са месото и млякото/, амилазa за разграждане на нишесте / основен компонент в картофите, хляба и ориза/ и целулазa за разграждане на целулозата от тоалетната хартия.
Хидролизата на целулозата протича под действието на ензима целулаза, който я разгражда до дизахарида целобиоза.





ПРОБЛЕМИТЕ:

Най-честите проблеми при септичните ями са: запушване на отходната тръба, преливане на пяна от ямата извън шахтата, събиране на много утайка на дъното и намаляване на полезния обем, затлачване на стените на ямата и нарушаване пропускането в почвата, отделяне на неприятни миризми. Отстраняването на споменатите проблеми по традиционния начин става чрез изпомпване на ямата и чрез налагане на контрол върху отпадъците, доколкото е възможно. Изпомпването на ямата обаче е трудно и скъпо и най-важното – проблемите си остават до следващото изпомпване.




Проблеми и поддръжка на септичните ями


РЕШЕНИЕТО:

Решението на проблема се състои в това да третирате септичната яма с препарата - SUKACLean s/t от което ще произлязат следните ползи:
възстановява се нормалната работа на септичната яма
намалява пяната на повърхността с над 85%
намалява утайката на дъното с над 80%
увеличава полезния обем на ямата и така съкращава броя изпомпвания на ямата с най малко до седем пъти
спестява много пари и време за изпомпване на септичната яма със специална машина
ефективно разграждане на тоалетната хартия в ямата. Над 15% от тоалетната хартия в ямата се разгражда през първите 48 часа.
премахване на миризмите без остатък
намалява до минимум възможността за развитие и разпространение на зарази
природен продукт, без никакво съдържание на химикали – 100% екологично чист продукт.



ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

SUKACLean s/t e биологичен, екологично чист продукт за третиране на септични ями и канализационни системи. Предотвратява натрупването на органични отпадъци, като ги разгражда до 85% и по този начин отпада напълно нуждата от почистване чрез изпомпване. След продължително и интензивно използване ще се натрупа утайка, която не може да бъде преработена по метода ензими-бактерии и тя ще трябва да се почисти по друг начин. В процеса на експлоатация на канализационното съоръжение ще се наложи периодично да бъде изпомпвана водата от септичната яма тъй като бактериите преработват органичната материя на по-прости химични съединения в резултат на което се получават вода, различни газове и около 15% непреработен шлам, която се утаява на дъното.




НАЧИН НА ДЕЙСТВИЕ:

Микроорганизмите се намират в неактивно прахообразно състояние / във вид на спори/.След като бъдат активирани в хладка вода не повече от 50 градуса за време не повече от 1 час /след това време бактериите започват да лизират-самоунищожават/ се исипват в ямата или се третира през канализацията.



Изсипани в септичната яма, те създават колония от бактерии. За да могат да се размножават, те имат нужда от храна. Органичните отпадъци в септичната яма са тяхната естествена храна, която представлява сложни химични съединения с дълги вериги, които в този си вид са неусвояеми от бактерията. За това през първите 6 часа от попадането им в септичната яма бактериите освобождават ензими, които разграждат сложните химични съединения на по-прости, след което те стават лесно усвоими от бактериите.
В продукта са включени шест щама високоефективни бактерии,/ Bacillus subtilis, Bacillus licheniformis, Polymyxa, Aspergillusand Nocardia/ които осигуряват достатъчно количество висококачествена амилаза, протеаза, липаза и целулаза.
Бактериите използвани в препарата се среща навсякъде в природата / благодарение на него се осъществява кръговрата на материята в природата – листната маса се превръща в тор – торта в храна за растенията и т.н. / и е абсолютно безвреден за хората, животните и околната среда.

МЕТОДИКА ЗА ТРЕТИРАНЕ НА СЕПТИЧНИ ЯМИ С БИОЕНЗИМЕН ПРОДУКТ SUKACLean s/t




НАЧИН НА ИЗПОЛЗВАНЕ НА ПРЕПАРАТИТЕ:


Препарата SUKACLean s/tе единственият препарат способен да извърши пълно изчистване на септичната яма.

Схема на третиране за седем дни:

За пълно изчистване на септичната яма.




Първи ден: 1кг. препарат SUKACLean s/t за всеки кубичен метър органична утайка. /Твърдо органично вещество/ а не вода.
Втори ден: не се третира
Трети ден : 0.500 кг. препарат SUKACLean s/t за всеки кубичен метър органична утайка.
Четвърти ден: не се третира
Пети ден: 0.200 кг. за всеки метър кубичен органична утайка
Шести ден: Не се третира
Седми ден: 0.200 кг. за всеки метър кубичен органична утайка
Това е примерна схема и не я използвайте преди да се консултирате със специалист от фирмата. тел. за консултация 0878621509 Стефан Ангелов- главен технолог.
За всеки клиент се изготвя индивидуална схема за третиране съобразена със специфичните особености.



Препарат SUKACLean s/t се разтваря в десет литра хладка вода / не повече от 50 градуса /. Изчаква се до 35-40 мин., за да може препарата да се разтвори изцяло и да се активират бактериите. След което от разтвора се изсипва по 200-250 мл във всяка точка на канализационната система / подови сифони, мивки, тоалетни чинии, вани и др./ и останалото количество се исипва в най-близката тоалетна.



Препоръчително е горепосоченото третиране да се започне от най- високата точка на сградата надолу. Също така желателно е процедурата да се направи късно вечер или друго време в което има най-малко натоварване на канализацията за да може да се развие колонията от микроорганизми и бактериите да се прикрепят към е-совете на сифоните и тръбите с цел предотвратяване на евентуални миризми от тях.


Поддръжка:

Една супена лъжица от препарат SUKACLean s/t се разтваря в 0.500 л. хладка вода, след което се излива в канализацията през една или няколко от най използваните точки на канализацията. / Третирането се извършва на всеки 15 – 20 дни./


За нови септични ями или мини-пречиствателни станции:


Третиране се прави след като септичната яма или минипречиствателна станция е ползвана поне една седмица.


Първоначално третиране: 0.500кг. препарат SUKACLean s/t разтворен в 10л вода за 5 кубика

Поддръжка: 0.050 до 0.080кг. препарат SUKACLean s/t разтворен в 0.500л вода на всеки 15дни




Препоръки:
1. Не използвайте препарати съдържащи активен хлор /белина, съдържаща натриевхипохлорид, почистващи препарати на хлорна основа и др./
2. Въздържайте се от използване на силно алкални или силно киселинни почистващи препарати.


ПРОДУКТИТЕ СА АБСОЛЮТНО БЕЗВРЕДНИ ЗА ХОРАТА И ОКОЛНАТА СРЕДА.

След биологичното пречистване на отпадните води, те могат да се използват за поливане или да се заустят в дерета, реки и др., спазвайки методичните указания за това.

Внимание!!!!

Използването на биоензимни препарати води до:
увеличаване полезния обем на ямата и така съкращава броя изпомпвания на ямата от пет до седем пъти но с течение на времето на дъното се натрупва шлам които трябва да бъде почистен сас специална машина.
Препоръчваме Ви да използвате услугите на нашата фирма защото разполагаме с най-модерната техника и високо квалифициран персонал.

Линк:



Подобни обяви
Ремонт на покриви 0884605352

Ремонт на покриви 0884605352

Ние от „ЕВТИН ПОКРИВ“ предлагаме широк диапазон от услуги в строителството и ремонт на покриви, а дългите години работа са ни убедили, че клиентът е най-важния и само доволният клиент е този, който щ8е те остави и следващата година в нашата сфера....

Цена: По договаряне
VIP до: 07.06.2024
РЕМОНТ НА ПОКРИВИ 0895252607 expert-stroi ВСИЧКИ ВИДОВЕ СТРОИТЕЛНИ...

РЕМОНТ НА ПОКРИВИ 0895252607 expert-stroi ВСИЧКИ ВИДОВЕ СТРОИТЕЛНИ...

РЕМОНТ НА ПОКРИВИ от expert-stroi ВСИЧКИ ВИДОВЕ СТРОИТЕЛНИ ДЕНОСТИ (ОТ А ДО Я . тел 0895252607 ВСЕКИ НОВ КЛИЕНТ ЩЕ ПОЛУЧИ 20% 0895252607 Частичен ремонт на покриви Основен ремонт на покриви Цялостно изграждане на нов покрив Поставяне на...

Цена: По договаряне
VIP до: 17.05.2024
РЕМОНТ НА ПОКРИВИ 0895252607 expert-stroi ВСИЧКИ ВИДОВЕ СТРОИТЕЛНИ...

РЕМОНТ НА ПОКРИВИ 0895252607 expert-stroi ВСИЧКИ ВИДОВЕ СТРОИТЕЛНИ...

РЕМОНТ НА ПОКРИВИ от expert-stroi ВСИЧКИ ВИДОВЕ СТРОИТЕЛНИ ДЕНОСТИ (ОТ А ДО Я . тел 0895252607 ВСЕКИ НОВ КЛИЕНТ ЩЕ ПОЛУЧИ 20% ТЕЛ 0895252607 Частичен ремонт на покриви Основен ремонт на покриви Цялостно изграждане на нов покрив Поставяне на...

Цена: По договаряне
VIP до: 17.05.2024
РЕМОНТ НА ПОКРИВИ 0895252607 expert-stroi ВСИЧКИ ВИДОВЕ СТРОИТЕЛНИ...

РЕМОНТ НА ПОКРИВИ 0895252607 expert-stroi ВСИЧКИ ВИДОВЕ СТРОИТЕЛНИ...

РЕМОНТ НА ПОКРИВИ от expert-stroi ВСИЧКИ ВИДОВЕ СТРОИТЕЛНИ ДЕНОСТИ (ОТ А ДО Я . тел 0895252607 ВСЕКИ НОВ КЛИЕНТ ЩЕ ПОЛУЧИ 20% ТЕЛ.0895252607 Частичен ремонт на покриви Основен ремонт на покриви Цялостно изграждане на нов покрив Поставяне на...

Цена: По договаряне
VIP до: 17.05.2024
РЕМОНТ НА ПОКРИВИ 0895252607 expert-stroi ВСИЧКИ ВИДОВЕ СТРОИТЕЛНИ...

РЕМОНТ НА ПОКРИВИ 0895252607 expert-stroi ВСИЧКИ ВИДОВЕ СТРОИТЕЛНИ...

РЕМОНТ НА ПОКРИВИ от expert-stroi ВСИЧКИ ВИДОВЕ СТРОИТЕЛНИ ДЕНОСТИ (ОТ А ДО Я . тел.0895252607 ВСЕКИ НОВ КЛИЕНТ ЩЕ ПОЛУЧИ 20% ТЕЛ.0895252607 Частичен ремонт на покриви Основен ремонт на покриви Цялостно изграждане на нов покрив Поставяне на...

Цена: По договаряне
VIP до: 17.05.2024
Ремонт на покриви 0884605352

Ремонт на покриви 0884605352

Ние от „ЕВТИН ПОКРИВ“ предлагаме широк диапазон от услуги в строителството и ремонт на покриви, а дългите години работа са ни убедили, че клиентът е най-важния и само доволният клиент е този, който щ8е те остави и следващата година в нашата сфера....

Цена: По договаряне
VIP до: 17.05.2024
Ремонт на покриви, Строителна бригада. тел: 0893 / 613 / 520 Иван...

Ремонт на покриви, Строителна бригада. тел: 0893 / 613 / 520 Иван...

Ремонт на покриви, Строителна бригада. тел: 0893 / 613 / 520 Иван Златанов. ВСИЧКО ЗА ВАШИЯ ПОКРИВ. Частични ремоннти, течове, Дървени конструкции. Навеси. Беседки. Веранди. Тенекеджйскии услуги, Хидроизолация. Битумни керемиди. Безшевни...

Цена: По договаряне
VIP до: 15.05.2024
Ремонт на покриви, Строителна бригада. тел: 0893 / 613 / 520 Иван...

Ремонт на покриви, Строителна бригада. тел: 0893 / 613 / 520 Иван...

Ремонт на покриви, Строителна бригада. тел: 0893 / 613 / 520 Иван Златанов. ВСИЧКО ЗА ВАШИЯ ПОКРИВ. Частични ремоннти, течове, Дървени конструкции. Навеси. Беседки. Веранди. Тенекеджйскии услуги, Хидроизолация. Битумни керемиди. Безшевни...

Цена: По договаряне
VIP до: 15.05.2024
Ремонт на покриви, Строителна бригада. тел: 0893 / 613 / 520 Иван...

Ремонт на покриви, Строителна бригада. тел: 0893 / 613 / 520 Иван...

Ремонт на покриви, Строителна бригада. тел: 0893 / 613 / 520 Иван Златанов. ВСИЧКО ЗА ВАШИЯ ПОКРИВ. Частични ремоннти, течове, Дървени конструкции. Навеси. Беседки. Веранди. Тенекеджйскии услуги, Хидроизолация. Битумни керемиди. Безшевни...

Цена: По договаряне
VIP до: 15.05.2024
Ремонт на покриви тел.0892940052

Ремонт на покриви тел.0892940052

Ако имате нужда от майстори за , ремонт на покриви, вие сте на точно място. Повечето от нас не се замислят за покрива над главите ни - докато не протече. Ако сте на този етап, сигурно искате да знаете дали се нуждаете от , ремонт на покрив, или...

Цена: По договаряне
VIP до: 02.06.2024
Релакс масажи

Релакс масажи

Студио за масажи предлага разнообразни класичиски и релакс терапии. За повече информация - 0895 720 006.

Цена: 90 лв.
VIP до: 18.05.2024
Релакс масажи

Релакс масажи

Хотел Лион предлага разнообразни релакс масажи. С предварително записан час - Нели Миленова 0895720006.

Цена: 50 лв.
VIP до: 18.05.2024
РЕМОНТ НА ПОКРИВИ 》 0899 656 680...

РЕМОНТ НА ПОКРИВИ 》 0899 656 680...

РЕМОНТ НА ПОКРИВИ от Арткомерсстрой БГ Оферта за Панелни Блокове и др. Поискай безплатен оглед и експертно становище СЕГА Ще получиш оферта до 48 часа след огледа Извършваме ремонти на различни типове обекти ✅ Панелни блокове ✅...

Цена: По договаряне
VIP до: 10.06.2024
РЕМОНТ НА ПОКРИВИ 》 0899 656 680...

РЕМОНТ НА ПОКРИВИ 》 0899 656 680...

РЕМОНТ НА ПОКРИВИ от Арткомерсстрой БГ Оферта за Панелни Блокове и др. Поискай безплатен оглед и експертно становище СЕГА Ще получиш оферта до 48 часа след огледа Извършваме ремонти на различни типове обекти. ✅ Панелни блокове. ✅...

Цена: По договаряне
VIP до: 10.06.2024
РЕМОНТ НА ПОКРИВИ 》 0899 656 680...

РЕМОНТ НА ПОКРИВИ 》 0899 656 680...

РЕМОНТ НА ПОКРИВИ Арткомерсстрой БГ Оферта за Панелни Блокове и др. Поискай безплатен оглед и експертно становище СЕГА Ще получиш оферта до 48 часа след огледа Извършваме ремонти на различни типове обекти. ✅ Панелни блокове. ✅...

Цена: По договаряне
VIP до: 09.06.2024
Тагове
Тагове