Публикувайте безплатно Вашите обяви, след като се регистрирате!
ремонт на покриви
Хамалски услуги и транспорт на мебели, каси, пиана. Пренасяне на апартаменти и офиси. Изхвърляне на отпадъци
Обявата е изтекла
Хамалски услуги и транспорт на мебели, каси, пиана. Пренасяне на апартаменти и офиси. Изхвърляне на отпадъци


За контакти
Георги Георгиев
 (Всички обяви на този потребител)
София 0899575801 [email protected]
Инфо / обява № 1322104
Добавена: 22.02.2022 Тип обява: Обикновена Категория: Услуги Разглеждания: 83 Валидна до: 11.05.2022 / 15:56:22 Етикети: хамали, пренасяне, апартамент, офис транспорт, изхвърляне, отпадъци
Обикновена
Цена: По договаряне
Информация за обявата:

Хамали, хамалски услуги, транспорт в страната, международни превози, опаковане на мебели, продажба на кашони.
ПРЕМЕСТВАНЕ на ОФИС е специфичен вид преместване, което трябва да се извърши отговорно и професионално поради наличието на разнообразно офис-оборудване и техника, към които е желателно да се подходи изключително внимателно.
Като фирма с дългогодишен опит в сферата на професионалното преместване, хамалските услуги и транспорт, сме изградили собствен стил за да опростим корпоративните премествания и да направим Вашата работа по-лесна. Нашата цел е да запазим Вашата продуктивност като се погрижим за всеки детайл от преместването на Вашите служители и имущество.
Доверявайки се на нашия екип, Вие ще получите услуги, които отговарят на Вашите изисквания, защото знаем, че няма по-добра реклама от професионално свършената работа и коректното отношение към клиента.
ПРЕМЕСТВАНЕ на ОФИС - ЕТАПИ
ДОГОВАРЯНЕ
- Свържете се с нас и направете запитване за това, с което можем да ви бъдем полезни във връзка с Вашето преместване /тел. 02/8962632 - 0899575801 ....виж контакти/
- Уговорете безплатен оглед в удобно за Вас време.
- Представяне на оферта /Ще Ви предложим нашата оферта/
Ценовото предложение се подава на магнитен или хартиен носител в деловодството за входящ номер и се връчва на отговорника по провеждане на търга.
- След одобрение на офертата, се съгласува подробен план за действие, насрочва се ден за изпълнение на поръчката, уговаря се час за започване, информират се лицата.
ИЗПЪЛНЕНИЕ
- Изпълнение на офертата съобразно договорените услуги и условия.
Доставка на опаковъчни материали, кашони, опаковане, демонтаж, пренасяне, транспорт, монтаж, разопаковане и подреждане, разчистване и извозване на непотребните опаковъчни материали.
При необходимост от промяна на предварително договорените условия следва съгласуване от двете страни.
НАЧИН на ПЛАЩАНЕ
При липса на възражение от страна на Фирмата инвеститор по изпълнение на преместването, следва разплащане между страните.
След приключване на работата се подписва приемно-предавателен протокол, с който се констатира изрядността на изпълнението и сумата за заплащане.
В писмения договор между страните е описан начинът на плащане.
Заплаща се левовата равностойност на сумата записана в договора като крайна цена за извършените преместване и транспорт.
Плащането се извършва в брои след издаване на фактура /касова бележка/ или по банков път.
ТЕХНОЛОГИЯ
оценка на преместването - ОГЛЕД
Реална оценка на този тип преместване се извършва само след направа на предварителен оглед и запознаване с най-малките подробности около бъдещите дейности по пренос и транспорт на имущество.
Дългогодишната ни практика е показала, че огледът е единственият начин да се даде точна и ясна цена на предоставените от нас услуги. Огледът не Ви ангажира по никакъв начин с ползването на нашите услуги и е напълно безплатен. Той спомага да се изключат евентуални недоразумения относно Вашето преместване, изпълнителят да се запознае със степента на трудност на услугата, да прецени нужния ресурс от хора за товаро-разтоварване, хамали и транспорт.
Огледът Ви предоставя възможност да се запознаете директно с хората, на които ще поверите преместване и транспорт на Вашето имущество.
Критерии за оценка на този тип преместване са:
- количеството и параметрите на преместваните обекти
- вид, брой и качество на използваните опаковъчни материали ,който Вие сте избрали като кашони, стреч фолио, аеропласт и др.
- специално опаковане на техника и апаратура, компютри, монитори, факсове
- демонтаж, монтаж и опаковъчни дейности на офис-оборудване, бюра, секции, рафтове
- преместване на метални шкафове, сейфове, предмети с голям обем или тегло
- наличие или липса на асансьор, количество етажи.
Предлага се ценова оферта, включваща всички услуги, избрани от Вас.
Всичко се премества. Всъщност преместването на дома е много повече от обикновен транспорт. Дори преместване на един предмет изисква време и усилия. Може да съхраните своите сили. Вие може да ръководите този процес като използвате специализирани професионални хамалски услуги.
Компания " ПРЕМЕСТВАНЕ ОБЕЛИКС " се развива динамично за да предостави на своите клиенти пълен набор от хамалски услуги за пренасяне на лични вещи и преместване на дома. Ние може да поемем целия ангажимент по организация на промяната. За нас няма невъзможни услуги в областта пренос и транспорт. От началото до края нашите клиенти получават най-доброто обслужване, пълно съдействие и подкрепа. Нещо повече, ние Ви предлагаме индивидуален пакет услуги за всички видове преместване. Вие избирате как ще се премества според Вашите предпочитания и бюджет. Ние ще Ви улесним максимално, защото ценим доверието на нашите клиенти.
Гарантираме, че дългогодишният опит който имаме като компания за преместване ще Ви осигури спокойствие и сигурност при смяна на дома, който Вие предприемате.
ОБАДЕТЕ СЕ И ПОПИТАЙТЕ!
Нашият специалист по преместване ще Ви разясни целия набор от услуги. Може да получите ценна, неангажираща информация и съвет за всичко, което Ви интересува за Вашето преместване и транспорт.
СПЕЦИАЛНО ПРЕМЕСТВАНЕ
Екипът на "ХАМАЛИ ОБЕЛИКС" Ви предлага не само преместване на обекти, а специално внимание към нещата, които обичате и изискват това.
Около нас съществуват растения и домашни любимци, произведения на изкуството, тежки и обемни машини, апаратура и др. специални предмети, които използваме и желаем да преместим. ТЕ са различни и това налага специфично отношение за безопасен пренос и транспорт.
" ХАМАЛИ ОБЕЛИКС " Ви гарантира безпроблемно и сигурно преместване, ако се възползвате от нашите услуги:
1. ПРЕМЕСТВАНЕ на ПИАНО и ПРЕНАСЯНЕ на РОЯЛ
- предлагаме специализиран пренос и транспорт на тежки музикални инструменти, пиана, рояли, орган и др.
2. ПРЕМЕСТВАНЕ на ПАРИЧНИ КАСИ, ПРЕНОС на СЕЙФОВЕ, ПРЕНАСЯНЕ на МЕТАЛНИ ШКАФОВЕ.
3. ПРЕМЕСТВАНЕ на КСЕРОКСИ, КОПИРНИ МАШИНИ и др.
4.ПРЕМЕСТВАНЕ на специализирана АПАРАТУРА. Извършваме пренос и транспорт на медицинско оборудване, ренгенова апаратура, скенери, ЯМП, стоматологична апаратура и др.
5. ПРЕМЕСТВАНЕ на МАШИНИ.
Извършваме пренос и транспорт на различни видове машини, стругове, агрегати, преси, фрези и др.
6.ПРЕМЕСТВАНЕ на произведения на изкуството - скулптори, инсталации и др.
7.ПРЕМЕСТВАНЕ на обемни предмети от бита - камини, масивни мебели .
Преместване на обемни, тежки или чупливи предмети се оценява и извършва на база килограми и етажи с включен транспорт за София и страната.
Поради спецификата на този тип преместване, изискващо специално обезопасяване, техника и обучен персонал, се препоръчва предварителен оглед на обекта. Посещението от специалист и огледът са безплатни и задължителни за точното определяне на необходимите ресурси и цена.
ХАМАЛСКИ УСЛУГИ
ТОВАРО- РАЗТОВАРНИ УСЛУГИ, предлагани от "ХАМАЛИ ОБЕЛИКС" :
Преместване или разместване на вещи, пренос на мебели, апаратура, техника, пиана и рояли, каси, сейфове и др. по заявка на частни лица, учреждения или фирми.
Товарене и разтоварване на камиони, тирове, вагони, контейнери и др. от професионални хамали.
Пренасяне и подреждане на стоки или техника по складове, магазини, учреждения и др. обекти.
Пренасяне на строителни материали или изхвърляне на строителни отпадъци.
Възползвайте се от професионалните услуги на ХАМАЛИ ОБЕЛИКС при всяко Ваше преместване.
Обадете се, попитайте или поръчайте и професионални хамали ще бъдат на Вашите услуги. Екипът на ХАМАЛИ ОБЕЛИКС може да премести вместо Вас всеки предмет, който Вие пожелаете.
Всички товаро-разтоварни услуги, от които се нуждаете, може да поръчате когато:
- предстои Ви пренасяне на офис
- ще се местите в ново жилище
- трябват Ви хамали за разтоварване на бусове, тирове, вагони
- ако ремонтирате и желаете изхвърляне на строителни отпадъци или пренасяне на нови материали
- ако желаете разместване на обзавеждане във вашето жилище или преместване на мебели, пренасяне на техника поради ремонт и др.
- предстои Ви преместване на ново имущество, пренос на мебели, безопасно преместване на техника,апаратура, пиано, роял и др.
Ако се нуждаете от опитни работници - хамали за товаро-разтоварни услуги

Линк:



Подобни обяви
Ремонт на покриви, Строителна бригада. тел: 0893 / 613 / 520 Иван...

Ремонт на покриви, Строителна бригада. тел: 0893 / 613 / 520 Иван...

Ремонт на покриви, Строителна бригада. тел: 0893 / 613 / 520 Иван Златанов. ВСИЧКО ЗА ВАШИЯ ПОКРИВ. Частични ремоннти, течове, Дървени конструкции. Навеси. Беседки. Веранди. Тенекеджйскии услуги, Хидроизолация. Битумни керемиди. Безшевни...

Цена: По договаряне
VIP до: 13.06.2024
Ремонт на покриви 0884605352

Ремонт на покриви 0884605352

Ние от „ЕВТИН ПОКРИВ“ предлагаме широк диапазон от услуги в строителството и ремонт на покриви, а дългите години работа са ни убедили, че клиентът е най-важния и само доволният клиент е този, който щ8е те остави и следващата година в нашата сфера....

Цена: По договаряне
VIP до: 07.06.2024
РЕМОНТ НА ПОКРИВИ 0895252607 expert-stroi ВСИЧКИ ВИДОВЕ СТРОИТЕЛНИ...

РЕМОНТ НА ПОКРИВИ 0895252607 expert-stroi ВСИЧКИ ВИДОВЕ СТРОИТЕЛНИ...

РЕМОНТ НА ПОКРИВИ от expert-stroi ВСИЧКИ ВИДОВЕ СТРОИТЕЛНИ ДЕНОСТИ (ОТ А ДО Я . тел 0895252607 ВСЕКИ НОВ КЛИЕНТ ЩЕ ПОЛУЧИ 20% 0895252607 Частичен ремонт на покриви Основен ремонт на покриви Цялостно изграждане на нов покрив Поставяне на...

Цена: По договаряне
VIP до: 17.05.2024
РЕМОНТ НА ПОКРИВИ 0895252607 expert-stroi ВСИЧКИ ВИДОВЕ СТРОИТЕЛНИ...

РЕМОНТ НА ПОКРИВИ 0895252607 expert-stroi ВСИЧКИ ВИДОВЕ СТРОИТЕЛНИ...

РЕМОНТ НА ПОКРИВИ от expert-stroi ВСИЧКИ ВИДОВЕ СТРОИТЕЛНИ ДЕНОСТИ (ОТ А ДО Я . тел 0895252607 ВСЕКИ НОВ КЛИЕНТ ЩЕ ПОЛУЧИ 20% ТЕЛ 0895252607 Частичен ремонт на покриви Основен ремонт на покриви Цялостно изграждане на нов покрив Поставяне на...

Цена: По договаряне
VIP до: 17.05.2024
РЕМОНТ НА ПОКРИВИ 0895252607 expert-stroi ВСИЧКИ ВИДОВЕ СТРОИТЕЛНИ...

РЕМОНТ НА ПОКРИВИ 0895252607 expert-stroi ВСИЧКИ ВИДОВЕ СТРОИТЕЛНИ...

РЕМОНТ НА ПОКРИВИ от expert-stroi ВСИЧКИ ВИДОВЕ СТРОИТЕЛНИ ДЕНОСТИ (ОТ А ДО Я . тел 0895252607 ВСЕКИ НОВ КЛИЕНТ ЩЕ ПОЛУЧИ 20% ТЕЛ.0895252607 Частичен ремонт на покриви Основен ремонт на покриви Цялостно изграждане на нов покрив Поставяне на...

Цена: По договаряне
VIP до: 17.05.2024
РЕМОНТ НА ПОКРИВИ 0895252607 expert-stroi ВСИЧКИ ВИДОВЕ СТРОИТЕЛНИ...

РЕМОНТ НА ПОКРИВИ 0895252607 expert-stroi ВСИЧКИ ВИДОВЕ СТРОИТЕЛНИ...

РЕМОНТ НА ПОКРИВИ от expert-stroi ВСИЧКИ ВИДОВЕ СТРОИТЕЛНИ ДЕНОСТИ (ОТ А ДО Я . тел.0895252607 ВСЕКИ НОВ КЛИЕНТ ЩЕ ПОЛУЧИ 20% ТЕЛ.0895252607 Частичен ремонт на покриви Основен ремонт на покриви Цялостно изграждане на нов покрив Поставяне на...

Цена: По договаряне
VIP до: 17.05.2024
Ремонт на покриви 0884605352

Ремонт на покриви 0884605352

Ние от „ЕВТИН ПОКРИВ“ предлагаме широк диапазон от услуги в строителството и ремонт на покриви, а дългите години работа са ни убедили, че клиентът е най-важния и само доволният клиент е този, който щ8е те остави и следващата година в нашата сфера....

Цена: По договаряне
VIP до: 17.05.2024
Ремонт на покриви, Строителна бригада. тел: 0893 / 613 / 520 Иван...

Ремонт на покриви, Строителна бригада. тел: 0893 / 613 / 520 Иван...

Ремонт на покриви, Строителна бригада. тел: 0893 / 613 / 520 Иван Златанов. ВСИЧКО ЗА ВАШИЯ ПОКРИВ. Частични ремоннти, течове, Дървени конструкции. Навеси. Беседки. Веранди. Тенекеджйскии услуги, Хидроизолация. Битумни керемиди. Безшевни...

Цена: По договаряне
VIP до: 15.05.2024
Ремонт на покриви, Строителна бригада. тел: 0893 / 613 / 520 Иван...

Ремонт на покриви, Строителна бригада. тел: 0893 / 613 / 520 Иван...

Ремонт на покриви, Строителна бригада. тел: 0893 / 613 / 520 Иван Златанов. ВСИЧКО ЗА ВАШИЯ ПОКРИВ. Частични ремоннти, течове, Дървени конструкции. Навеси. Беседки. Веранди. Тенекеджйскии услуги, Хидроизолация. Битумни керемиди. Безшевни...

Цена: По договаряне
VIP до: 15.05.2024
Ремонт на покриви, Строителна бригада. тел: 0893 / 613 / 520 Иван...

Ремонт на покриви, Строителна бригада. тел: 0893 / 613 / 520 Иван...

Ремонт на покриви, Строителна бригада. тел: 0893 / 613 / 520 Иван Златанов. ВСИЧКО ЗА ВАШИЯ ПОКРИВ. Частични ремоннти, течове, Дървени конструкции. Навеси. Беседки. Веранди. Тенекеджйскии услуги, Хидроизолация. Битумни керемиди. Безшевни...

Цена: По договаряне
VIP до: 15.05.2024
Ремонт на покриви тел.0892940052

Ремонт на покриви тел.0892940052

Ако имате нужда от майстори за , ремонт на покриви, вие сте на точно място. Повечето от нас не се замислят за покрива над главите ни - докато не протече. Ако сте на този етап, сигурно искате да знаете дали се нуждаете от , ремонт на покрив, или...

Цена: По договаряне
VIP до: 02.06.2024
Релакс масажи

Релакс масажи

Студио за масажи предлага разнообразни класичиски и релакс терапии. За повече информация - 0895 720 006.

Цена: 90 лв.
VIP до: 18.05.2024
Релакс масажи

Релакс масажи

Хотел Лион предлага разнообразни релакс масажи. С предварително записан час - Нели Миленова 0895720006.

Цена: 50 лв.
VIP до: 18.05.2024
РЕМОНТ НА ПОКРИВИ 》 0899 656 680...

РЕМОНТ НА ПОКРИВИ 》 0899 656 680...

РЕМОНТ НА ПОКРИВИ от Арткомерсстрой БГ Оферта за Панелни Блокове и др. Поискай безплатен оглед и експертно становище СЕГА Ще получиш оферта до 48 часа след огледа Извършваме ремонти на различни типове обекти ✅ Панелни блокове ✅...

Цена: По договаряне
VIP до: 10.06.2024
РЕМОНТ НА ПОКРИВИ 》 0899 656 680...

РЕМОНТ НА ПОКРИВИ 》 0899 656 680...

РЕМОНТ НА ПОКРИВИ от Арткомерсстрой БГ Оферта за Панелни Блокове и др. Поискай безплатен оглед и експертно становище СЕГА Ще получиш оферта до 48 часа след огледа Извършваме ремонти на различни типове обекти. ✅ Панелни блокове. ✅...

Цена: По договаряне
VIP до: 10.06.2024
Тагове
изграждане на нови покриви, хидроизолация, Ремонт на покриви, изграждане на нови покриви, хидроизолация, Ремонт на покриви, изграждане на нови покриви, хидроизолация, Ремонт на покриви, изграждане на нови покриви, хидроизолация, Ремонт на покриви, изграждане на нови покриви, хидроизолация, Ремонт на покриви, изграждане на нови покриви, хидроизолация, Ремонт на покриви, изграждане на нови покриви, хидроизолация, Ремонт на покриви, така и в цялостното изграждане на нови покривни постройки. Р, Екипът ни има дългогодишен опит както в ремонтирането на ост, Бургас, Варна, Велико Търново, Хасково, Силистра, Русе, Видин, Враца, Шумен, Плевен, Монтана, Сливен, Добрич, Габрово, Пазарджик, Пловдив, Благоевград, Перник, Хидроизолация. Битумни керемиди. Безшевни американски улуци., Дървени конструкции. Навеси. Беседки. Веранди. Тенекеджйскии, течове, Строителна бригада. тел: 0893 / 613 / 520 Иван Златанов. ВС
Тагове
изграждане на нови покриви, хидроизолация, Ремонт на покриви, изграждане на нови покриви, хидроизолация, Ремонт на покриви, изграждане на нови покриви, хидроизолация, Ремонт на покриви, изграждане на нови покриви, хидроизолация, Ремонт на покриви, изграждане на нови покриви, хидроизолация, Ремонт на покриви, изграждане на нови покриви, хидроизолация, Ремонт на покриви, изграждане на нови покриви, хидроизолация, Ремонт на покриви, така и в цялостното изграждане на нови покривни постройки. Р, Екипът ни има дългогодишен опит както в ремонтирането на ост, Бургас, Варна, Велико Търново, Хасково, Силистра, Русе, Видин, Враца, Шумен, Плевен, Монтана, Сливен, Добрич, Габрово, Пазарджик, Пловдив, Благоевград, Перник, Хидроизолация. Битумни керемиди. Безшевни американски улуци., Дървени конструкции. Навеси. Беседки. Веранди. Тенекеджйскии, течове, Строителна бригада. тел: 0893 / 613 / 520 Иван Златанов. ВС