Публикувайте безплатно Вашите обяви, след като се регистрирате!
ремонт на покриви
Нова година 2019 в Палермо
Обявата е изтекла
Нова година 2019 в Палермо


За контакти
Antea Travel
 (Всички обяви на този потребител)
София 02 953 24 43 [email protected]
Инфо / обява № 858143
Добавена: 24.10.2018 Тип обява: Обикновена Категория: Туризъм Разглеждания: 147 Валидна до: 11.05.2022 / 15:56:22 Етикети: Италия, Сицилия, Палермо, нова година, 2019, екскурзия, почивка, празник, хотел, оферта, ранни записвания, промоция
Обикновена
Цена: 910лв.
Информация за обявата:

Нова година 2019 в Палермо

самолетна програма с полет от София
5 дни, 4 нощувки и 4 закуски - цени за Ранни записвания от 910 лв.
Дата на тръгване: 29.12.2018 – 02.01.2019 г.

Сицилия - вълнуваща и интересна, близка и екзотична...
Палермо е столицата на Сицилия, която е най-големия и най-населен остров в Средиземно море. През вековете острова е бил владение на различни цивилизации - римляни, картагенци, византийци, гърци, араби, нормани, испанци. И така в наши дни острова и града са една уникална, екзотична комбинация от различни култури. Това го прави разнообразен, интересен и изключително атрактивен.
Палермо и Сицилия притежават множество шедьоври от различни периоди - римска, готическа, ренесансова и барокова архитектура, както и такива на модерното изкуство.
Историческия център на Палермо е един от най-големите в Европа, наситен с множество спомени от миналото.
Екзотичния изглед се допълва от разнообразната зеленина от палми, бананови дървета, лимони.
Немския писател Гьоте, при посещението си в Палермо през 1878 г определя ботаническите градини на Палермо, като "Най-красивото място на света", като също отбелязва разнообразните екзотични растения.

ДЕН 1
29.12.2018 – Събота
Събиране на летище София. Пристигане в Катания. Трансфер до избраният хотел в Палермо. Настаняване. Продължителност на трансфер – около 2 часа. Свободно време в Палермо или полудневна екскурзия на Палермо и Монреале – срещу доплащане. Нощувка.

ДЕН 2
30.12.2018 – Неделя
Закуска. Свободно време в Палермо или целодневна екскурзия до Етна и Таормина – срещу доплащане. Нощувка.

ДЕН 3
31.12.2018 – Понеделник
Закуска. Свободно време в Палермо или целодневна екскурзия до Ериче и Седжеста – срещу доплащане.
Посрещане на Нова Година 2019 – Очаквайте нашите предложения за Новогодишна вечеря. Нощувка.

ДЕН 4
01.01.2019 – Вторник
Закуска. Свободно време на почивка, разходки и шопинг. Нощувка.

ДЕН 5
02.02.2019 – Сряда
Закуска. Свободно време. Напускане на хотела. Трансфер до летище Катания. Полет за България. Продължителност на трансфер – около 2 часа.

Цени "Ранни записвания" до 11.11.2018 г.

Хотел Europa 3*
Цена на човек в двойна стандартна стая - 910 лв.
Цена за единична стая - 1160 лв.
Цена за трети възрастен - 890 лв.
Цена за дете от 2-11.99г. - 760 лв.

Хотел Vecchio Borgo 4*
Цена на човек в двойна стандартна стая - 940 лв.
Цена за единична стая - 1190 лв.
Цена за трети възрастен - 940 лв.
Цена за дете от 2-11.99г. - 840 лв.

Хотел Grand Hotel et des Palmes 4*
Цена на човек в двойна стандартна стая - 1160 лв.
Цена за единична стая - 1490 лв.
Цена за трети възрастен - 990 лв.
Цена за дете от 2-11.99г. - 880 лв.

Цената включва:
Самолетен билет София – Катания – София с директен чартърен полет;
Чекиран багаж до 20 кг и речен багаж до 7 кг.
Летищни такси;
4 нощувки със закуски в избраният хотел;
Трансфер летище – хотел – летище;
Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро с ДЗИ;
Водач от България.

Цената не включва:
Екскурзия на Палермо и Монреале с екскурзовод на български, с включен вход за Катедралата в Монреале и слушалки – 58 лв. за възрастен / 29 лв за деца до 11.99 год;
Екскурзия до Етна и Таормина – 112 лв. за възрастен / 56 лв за деца до 11,99 год;
Екскурзия до Ериче и Седжеста – 88 лв. за възрастен / 44 лв. за деца до 11.99 год;
Новогодишна вечеря;
Лични разходи;
Такса гориво и вредни емисии – определят се 21 дни преди полета;
Общинска такса – 6-8 евро за целия престой, заплаща се на рецепция от всеки клиент.

Полетно разписание:
София – Катания / 29.12 – 08.30 ч. : 9.20 ч.
Катания – София / 02.01 – 19.35 ч. : 22.25 ч.
*Авиокомпанията си запазва правото да променя полетното разписание.

Трансфер летище – хотел – летище:
Продължителност – около 2 часа в посока с 3*/4* автобус.

Резервации:
Първоначална вноска: 350 лв, при подписване на договор.
Краен срок за плащане: 31 дни преди датата на пътуване.

Условия за прекратяване на договор:
ПЪТУВАЩИЯ има право да прекрати договора за туристически пакет преди започването на изпълнението на туристическия пакет.
Когато ПЪТУВАЩИЯ прекрати договора по горната точка, той е длъжен да заплати на ТУРОПЕРАТОРА такса за прекратяване на договора.
ПЪТУВАЩИЯ има право да прекрати договора за туристически пакет преди започването на изпълнението на туристиеския пакет, без да заплаща никаква такса за прекратяване в случай на неопределими и извънредни обстоятелства, настъпили или случващи се в мястото на дестинацията или в непосредствена близост до него, които засягат значително изпълнението на туристическия пакет или превоза на пътници до дестинацията.
При прекратяване на договора за туристически пакет съгласно предходната точка, ПЪТУВАЩИЯ има право на пълно възстановяване на всички направени плащания за туристическия пакет, но няма право на допълнително обезщетение.
ПЪТУВАЩИЯ може да прекрати договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след като заплати стандартните разходи за прекратяване на договора.
ПЪТУВАЩИЯ дължи такса в размер на първоначалната вноска, ако прекрати договора до 30 дни преди започване изпълнението на туристическия пакет.
ПЪТУВАЩИЯ дължи такса в размер на пълната стойност по договора, ако прекрати договора в периода между 30 дни преди започване изпълнението на туристическия пакет и датата на започване изпълнението на туристическия пакет включително.

ВАЖНО:
1. Туроператорът си запазва правото да прави промени по програмата.
2. Минимален брой за провеждане на програмата 60 човека.
3. Групата се потвърждава до 20 дни преди отпътуване.
4. Допълнителните екскурзии се осъществяват при минимум от 30 човека.
5. Няма специални медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.
6. Пътуването не е подходящо за лица с ограничена подвижност.
7. Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт или лична карта минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ

Предварителното записване и заплащане е препоръчително за всички екскурзии. Провеждането на екскурзии не се гарантира без минимум събрани туристи.

Палермо и Монреале
Цена: 58 лв. възрастен / 29 лв. (дете до 11.99 г.)
Насладете се на Палермо, столицата на Сицилия, разположжена на брега на морето и в полите на планината Пелегрино. Града е бил под владението на финикийци, римляни, араби, нормани. Влиянието на всички се вижда и усеща в Палермо. Златния век на града е по време на арабското владичество, когато Палермо е превъзхождал дори Кайро.
Екскузрията включва посещение на всички основни забележителности на Палермо - Куатро Канти, фонтана Преториа, Катедралата и Нормандския дворец.
Посещението на Палермо няма да е пълно без посещение на Монреале.
Катедралата в Монреале е великолепен пример на концентрацията на нормандското, арабското и византийското наследство. Катедралата в Палермо е древна, но тази в Монреале е запазена през вековете, от 12-ти век. Вълшебно място, което е много повече от просто още една църква. Катедралата наистина ще Ви впечатли.
Цената включва: транспорт, екскурзоводско обслужване на български език, вход за Катедралата в Монреале и слушалки.
Цената не включва: входни такси за останалите обекти, разходи от личен характер.

Eриче и Седжеста
Цена: 88 лв, възрастен / 44 лв. (дете до 11.99г.)
След закуска отправяне към Ериче. Удивителното съчетание между исторически паметници и невероятни природни картини заедно с красивото крайбрежие на Сицилия създават всички предпоставки за една запомняща се екскурзия.
Ериче е привлекателен с разположението си, откъдето се открива чудесна гледка: кацнал е на 750 м над пристанище Трапани, с криволичещите си улички, пресечки и старинни площади. Крепости, кули, бойници, църкви и манастири… редом с обикновени домове, ресторанти, даже банката и полицията – абсолютно всичко е дялан камък.
Основни забележителности тук са катедралата от 16 в. и норманската Венерина Крепост от 12 в. намираща се на мястото на Ерикс, крепост и древно светилище още от елинско и финикийско време.
Следобед отправяне към археологическата зона на Седжеста, за да се посети древния дорийски храм и амфитеатъра. Според мита първото селище, което не е извадено на повърхността от археолозите, е основано от троянските спътници на Еней – Елимите.
В Сицилия има много великолепни гръцки храмове, но никой не е разположен сред такава красива природа, както Седжеста. Дорийският храм /426-416 пр.хр./ от кафеникав камък, който е опасан почти изцяло от плитко дефиле, се издига във величествено усамотение в прекрасната местност. На около 2 км се намира изящен древногръцки театър от 3 в. пр. хр. Амфитеатралното разположение на седалките за зрителите е изградено по хълма, известен като Монте Барбаро (Monte Bàrbaro), на 305 метра над морското равнище. Вечер през лятото се изнасят представления в него.
Цената включва: транспорт, екскурзоводско обслужване на български език.
Цената не включва: входни такси, разходи от личен характер.

Етна и Таормина
Цена: 112 лв. вързстен / 56 лв. (дете до 11.99 г.)
Ранно отпътуване. Панорамна обиколка на централната част на Сицилия до вулкана Етна: Пътуване с автобус по склоновете на Етна до 1987 м надморска височина; Свободно време с възможност за проучване на страничните кратери „Силвестри” . По желание може да се стигне до централните кратери (на ниво над 3000 метра надморска височина) с въжени лифтове и джипове (по избор, само при благоприятни метеорологични условия). В Таормина: Свободно време в историческия център и възможност да се разгледа Древния театър. Връщане в хотела.
Цената включва: транспорт, екскурзоводска беседа на български език.
Цената не включва: разходи от личен характер, входни такси:
Билет за въжения лифт и джипове – 63 евро/41 евро (4 – 11,99г)
Препоръчителни са топли дрехи и удобни обувки, за допълнително изкачване, на място може да се наеме топло яке (3 евро)
Вход за гръцкия театър в Таормина – 12 евро
Посочените входове са актуални към 25.08.2017г. възможни са промени!

Линк:



Подобни обяви
Ремонт на покриви, Строителна бригада. тел: 0893 / 613 / 520 Иван...

Ремонт на покриви, Строителна бригада. тел: 0893 / 613 / 520 Иван...

Ремонт на покриви, Строителна бригада. тел: 0893 / 613 / 520 Иван Златанов. ВСИЧКО ЗА ВАШИЯ ПОКРИВ. Частични ремоннти, течове, Дървени конструкции. Навеси. Беседки. Веранди. Тенекеджйскии услуги, Хидроизолация. Битумни керемиди. Безшевни...

Цена: По договаряне
VIP до: 15.05.2024
Ремонт на покриви, Строителна бригада. тел: 0893 / 613 / 520 Иван...

Ремонт на покриви, Строителна бригада. тел: 0893 / 613 / 520 Иван...

Ремонт на покриви, Строителна бригада. тел: 0893 / 613 / 520 Иван Златанов. ВСИЧКО ЗА ВАШИЯ ПОКРИВ. Частични ремоннти, течове, Дървени конструкции. Навеси. Беседки. Веранди. Тенекеджйскии услуги, Хидроизолация. Битумни керемиди. Безшевни...

Цена: По договаряне
VIP до: 15.05.2024
Ремонт на покриви, Строителна бригада. тел: 0893 / 613 / 520 Иван...

Ремонт на покриви, Строителна бригада. тел: 0893 / 613 / 520 Иван...

Ремонт на покриви, Строителна бригада. тел: 0893 / 613 / 520 Иван Златанов. ВСИЧКО ЗА ВАШИЯ ПОКРИВ. Частични ремоннти, течове, Дървени конструкции. Навеси. Беседки. Веранди. Тенекеджйскии услуги, Хидроизолация. Битумни керемиди. Безшевни...

Цена: По договаряне
VIP до: 15.05.2024
Remount I izgrajdane na pokrivi

Remount I izgrajdane na pokrivi

0883253337 // Винаги доволни клиенти!! Работим с най-качествените материали. Подписваме договор с включена гаранция до 20 години.Добрата дума на клиентите ни прави все по-популярни, защото държим на качеството преди всичко. Обадете ни се! -...

Цена: По договаряне
VIP до: 28.04.2024
Ремонт на покриви 0896322032

Ремонт на покриви 0896322032

Ремонт на покриви- *Изграждане на нови покриви- *Повдигане на тавански стаи- *Хидроизолация на покриви- *Отстраняване на течове- *Покриви с метални керемиди- *Битумни керемиди- *Пренареждане на керемиди; *Подмазване на капаци; *Демонтаж...

Цена: По договаряне
VIP до: 25.04.2024
Ремонт на покриви 0896322032

Ремонт на покриви 0896322032

Ремонт на покриви- *Изграждане на нови покриви- *Повдигане на тавански стаи- *Хидроизолация на покриви- *Отстраняване на течове- *Покриви с метални керемиди- *Битумни керемиди; *Пренареждане на керемиди; *Подмазване на капаци; *Демонтаж...

Цена: По договаряне
VIP до: 25.04.2024
Ремонт на покриви 0896322032

Ремонт на покриви 0896322032

Ремонт на покриви- *Изграждане на нови покриви- *Повдигане на тавански стаи- *Хидроизолация на покриви- *Отстраняване на течове- *Покриви с метални керемиди; *Битумни керемиди; *Пренареждане на керемиди; *Подмазване на капаци; *Демонтаж...

Цена: По договаряне
VIP до: 24.04.2024
Ремонт на покриви 0896322032

Ремонт на покриви 0896322032

Ремонт на покриви- *Изграждане на нови покриви- *Повдигане на тавански стаи- *Хидроизолация на покриви- *Отстраняване на течове; *Покриви с метални керемиди; *Битумни керемиди; *Пренареждане на керемиди; *Подмазване на капаци; *Демонтаж...

Цена: По договаряне
VIP до: 24.04.2024
Ремонт на покриви 0896322032

Ремонт на покриви 0896322032

Ремонт на покриви- *Изграждане на нови покриви- *Повдигане на тавански стаи- *Хидроизолация на покриви; *Отстраняване на течове; *Покриви с метални керемиди; *Битумни керемиди; *Пренареждане на керемиди; *Подмазване на капаци; *Демонтаж...

Цена: По договаряне
VIP до: 24.04.2024
Ремонт на покриви 0896322032

Ремонт на покриви 0896322032

Ремонт на покриви- *Изграждане на нови покриви- *Повдигане на тавански стаи; *Хидроизолация на покриви; *Отстраняване на течове; *Покриви с метални керемиди; *Битумни керемиди; *Пренареждане на керемиди; *Подмазване на капаци; *Демонтаж...

Цена: По договаряне
VIP до: 24.04.2024
Ремонт на покриви 0896322032

Ремонт на покриви 0896322032

Ремонт на покриви- *Изграждане на нови покриви; *Повдигане на тавански стаи; *Хидроизолация на покриви; *Отстраняване на течове; *Покриви с метални керемиди; *Битумни керемиди; *Пренареждане на керемиди; *Подмазване на капаци; *Демонтаж...

Цена: По договаряне
VIP до: 24.04.2024
Ремонт на покриви тел.0892940052

Ремонт на покриви тел.0892940052

Ако имате нужда от майстори за , ремонт на покриви, вие сте на точно място. Повечето от нас не се замислят за покрива над главите ни - докато не протече. Ако сте на този етап, сигурно искате да знаете дали се нуждаете от , ремонт на покрив, или...

Цена: По договаряне
VIP до: 18.04.2024
РЕМОНТ НА ПОКРИВИ 》 0899 656 680...

РЕМОНТ НА ПОКРИВИ 》 0899 656 680...

РЕМОНТ НА ПОКРИВИ от Арткомерсстрой БГ Оферта за Панелни Блокове и др. Поискай безплатен оглед и експертно становище СЕГА Ще получиш оферта до 48 часа след огледа Извършваме ремонти на различни типове обекти ✅ Панелни блокове ✅...

Цена: По договаряне
VIP до: 10.06.2024
РЕМОНТ НА ПОКРИВИ 》 0899 656 680...

РЕМОНТ НА ПОКРИВИ 》 0899 656 680...

РЕМОНТ НА ПОКРИВИ от Арткомерсстрой БГ Оферта за Панелни Блокове и др. Поискай безплатен оглед и експертно становище СЕГА Ще получиш оферта до 48 часа след огледа Извършваме ремонти на различни типове обекти. ✅ Панелни блокове. ✅...

Цена: По договаряне
VIP до: 10.06.2024
РЕМОНТ НА ПОКРИВИ 》 0899 656 680...

РЕМОНТ НА ПОКРИВИ 》 0899 656 680...

РЕМОНТ НА ПОКРИВИ Арткомерсстрой БГ Оферта за Панелни Блокове и др. Поискай безплатен оглед и експертно становище СЕГА Ще получиш оферта до 48 часа след огледа Извършваме ремонти на различни типове обекти. ✅ Панелни блокове. ✅...

Цена: По договаряне
VIP до: 09.06.2024