Публикувайте безплатно Вашите обяви, след като се регистрирате!
ремонт на покриви
Създадоха продукт, който имитира ефектите на гладуването и води до отслабване
Обявата е изтекла
Обикновена
Цена: 393лв.
Информация за обявата:

Prolon.bg
Ефективен режим, който може да се практикува периодично и да донесе огромни ползи за здравето и килограмите

Знаете ли какво представлява програмата ProLon и какви са предимствата на този метод? Какви са резултатите и препоръките по отношение на неговата връзка със здравословна диета за отслабване? В тази статия ще се опитаме да отговорим на тези въпроси, за да ви помогнем да придобиете по-ясна представа за тази Фастинг Имитираща Диета или хранителен режим за отслабване и детоксикация.

ProLon® е хранителен режим за отслабване, който представлява научно изследвана 5-дневна диетична програма. След 15-годишни проучвания в Института за дълголетие и Института за изследване на диабета и затлъстяването към Университета на Южна Калифорния (USC) е разработен първият комплект за здравословно хранене ProLon. Това е първият план за диета, имитираща гладуване, който подхранва тялото ви и подпомага здравето ви. По какъв начин? ProLon осигурява на организма ви научно разработена комбинация от макронутриенти, като мазнини, въглехидрати, протеини и микронутриенти, като основни витамини и минерали, но същевременно изпитвате ползите от т.нар. фастинг, които са много. В краткосрочен план, фастинга води до клетъчна регенерация, загуба на тегло, изчистване на клетките от натрупани токсини и подобряване на виталните показатели.

Как това ще ви помогне?

Преките ползи за всеки, който се храни с ProLon за 5 дни са загуба на тегло (7-10 кг, като в първия цикъл са най-много и в последствие варират, в зависимост от честотата на циклите, наднорменото тегло и здравето на метаболизма), увеличена енергия и фокус, потиснато тихо възпаление и подобрено клетъчно здраве, което се отразява положително на хроничните заболявания като захарен диабет, нарушен глюкозен толеранс, метаболитен синдром, стеатоза (омазнен черен дроб), дислипидемия, артериална хипертония, някои автоимунни и специфични състояния, които изискват противовъзпалително и нискокалорийно хранене.

Откриването на метаболитната диета, имитираща гладуване (фастинг)

Професор Валтер Лонго, директор на Института за дълголетие към университета на Южна Калифорния и на Програмата за дълголетие и рак към ИФОМ в Милано, след като открива два от трите метаболитни пътя, които причиняват клетъчното стареене, предприема проучване заедно с изследователската си група, за да идентифицира основните причини, които да забавят или спрат биологичното стареене.

Проведените проучвания, спонсорирани от Националния институт по здравеопазване, Националния институт по рака и Националния институт по стареене, доведоха до създаването на лесен за използване и доказано ефективен хранителен протокол на растителна основа, наречен "Диета, имитираща гладуване"(FMD, Fasting Mimicking Diet). Тази хранителна програма има за цел да поддържа тялото ви в състояние на гладуване, като същевременно приемате най-необходимите хранителни компоненти. Експерименти, проведени върху мишки показват, че циклите на FMD допринасят за увеличаване на продължителността на живота им (както и редица показатели за по-добро здраве).

Какво представлява комплектът за здравословно хранене ProLon?

Макар да имитира състояние без храна, FMD подхранва организма чрез хранителен протокол, който е изцяло растителен, без глутен и без лактоза. Прецизната му хранителна формула е резултат от около двадесет години изследвания.

Комплектът за здравословно хранене на ProLon се състои от 5 малки кутии и всяка от тях съдържа храната за всеки ден от седмицата, състояща се от енергийни барчета на растителна основа, супи, разнообразни закуски, напитки и добавки. Всички съставки са проучени и внимателно разработени, за да подхранват тялото ви и да насърчават положителните промени. Диетичната програма осигурява приблизително 750 до 1100 калории на ден и трябва да я следвате в продължение на 5 последователни дни, без да консумирате друга храна и без допълнителни течности, освен вода, дори и кафе. След това можете да се върнете към нормалния си хранителен режим.

Фастинг Диетата ProLon, имитираща гладуване, има много специфичен хранителен профил. Петдневният протокол е нискокалоричен и с ниско съдържание на протеини, с около 1100 ккал през 1-ви ден и 700 ккал от 2-ри до 5-ти ден, от които 9-11% са растителни протеини, 44-46% липиди, предимно ненаситени мазнини, и 43-47% въглехидрати. По време на Фастинг диетата 16:8, съдържанието на прости захари не достига 10%.

Целта е да се получи периодично отражение на метаболитните пътища, характерни за ограничаването на калориите при метаболитна диета с гладуване. При здрави хора с активен начин на живот, FMD (Фастинг диета) може да се повтори след 6 месеца, но при повишена критичност към метаболитното здраве (пациенти с наднормено тегло) или нездравословен начин на живот, FMD може да се повтаря по-често, под оценката на насочващия диетолог и/или лекар.

Предимствата на здравословното хранене с ProLon

ProLon осигурява ползите от гладуването..., но с достатъчно храна! Възможно ли е? Да! Ползите от метаболитна диета ProLon водят до имитация на гладуване, но без да се отказвате от храната, да сте прекалено гладни или да ядете много неестествени съставки. Тя премахва необходимостта от гладуване или крайни режими само с чай, сокове и вода, като същевременно отговаря на необходимостта от достъпна, доказана и безопасна диетична програма, която не изисква постоянни промени в начина на живот, като например дългосрочна кето диета.

Ползите от метаболитната диета ProLon са свързани и със стимулиране на влизането на клетките в режим на висока защита и устойчивост на стрес, отстраняване на увредените вътреклетъчни компоненти, самовъзстановяване чрез клетъчна регенерация (подмладяване), като всичко това повишава ефективността и усещането за по-голям фокус, яснота и енергия. Революционният план за хранене на ProLon е научно разработен и клинично тестван, за да имитира ефекта от гладуването, като осигурява подходяща дневна храна и чувство на удовлетвореност.

Препоръки за използването на ProLon

Тъй като това е „нискокалорична здравословна диета за отслабване“, по-добре е да не я предприемате, ако:

сте алергични към някои храни, като ядки или соя;
бременни сте;
имате признаци на активна инфекция;
имате поднормено тегло;
изложени на риск от повтарящи се инфекции.

Преди да започнете да приемате хранителен режим за отслабване ProLon, е препоръчително да се консултирате с Вашия лекар.

Освен това по време на цикъла е добре да избягваме някои дейности, които биха могли да отслабят тялото ви, като например физически упражнения, които водят до висока консумация на калории, или излагане на високи температури.

Ако искате да получите по-подробна и научна информация за комплекта ProLon, можете да посетите Блог страницата на сайта ни http://prolon.bg или да получите консултация на място или по телефона от нашите специалисти!

Съставки на метаболитната диета ProLon

Както вече споменахме, ProLon® е 5-дневна диета, имитираща гладуване™, която подхранва тялото ви и подпомага цялостното му здраве. Питали ли сте се някога: "Какво се яде по време на фастинг диета ProLon?". Нека разберем какви са съставките на диетата, имитираща гладуване.

С какво се храните по време на режима ProLon?

Можете да избирате между два различни вида ProLon: ProLon Оригинал и ProLon Вариант 2.

Сред съставките на диетата, имитираща гладуване, които присъстват и в двете кутии на ProLon, можете да намерите:

маслини;
крекери от кейл;
чай за детоксикация на организма (чай от мента и лимон, чай от мента, чай от хибискус);
L-бар (шоколадово блокче, блокче с ядки);
добавки (приемани с храната).

Разликата между двата комплекта е свързана с вида на супите. Разбира се, всички те са вкусни, но какви са супите, които ще намерите?

В здравословна диета за отслабване ProLon Оригинал присъстват следните супи:
Доматена супа;
Минестроне супа;
Гъбена супа;
Минестроне от киноа;
Зеленчукова супа.
В здравословна диета за отслабване ProLon вариант 2 има:
Смес за супа от маслинова тиква;
Смес за супа от черен боб;
Супа от бял боб и спанак;
Супа от маслодайна тиква и киноа;
Минестроне супа;
Доматена супа.

От вас зависи да изберете коя да опитате!

Нашите съвети

След приключване на 5-дневния курс трябва да следвате инструкциите за здравословно хранене ProLon. Какви са те? В края на 5-дневната програма за хранене, на 6-ия ден и в продължение на 12 часа, трябва да се храните леко и с малки порции. Възстановете обичайната си здравословна диета постепенно, като започнете с течни храни, като балансирани от към макронутриенти супи или смутита (Зоново хранене), последвани от леки ястия, включително варива, малки порции месо, риба и/или боб и полезни мазнини като зехтин, авокадо и маслини. Обичайната ви здравословна диета (силно препоръчително да е по Зоната) може да бъде възобновена на 7-ия ден.

Искате ли повече информация за хранителните съставки на диетата, имитираща гладуване? Свържете се с нашите специалисти по хранене от научния екип.

Заключение за метаболитна диета ProLon

Според различни данни, ограничаването на калориите насърчава метаболитните промени, които повлияват положително на окислителното увреждане и възпалението, като оптимизират енергийния метаболизъм. Постът е най-крайната форма на ограничаване на калориите и включва въздържание от храна, но не и от вода. То може да се провежда на интервали, като периодично гладуване, или периодично като продължително гладуване, ако продължава повече от 2 дни. ProLon е разработена ад имитира тези ползи, основавайки се на консумацията на строго определено количество ккал/ден в продължение на до 5 дни седмично, което показва положително въздействие върху различни параметри на метаболитното здраве.

Ползи от фастинг диета 16:8 ProLon

С хранителен режим за отслабване ProLon, можете да получите много ползи, докато се наслаждавате на храната, като например:

Повишаване на работоспособността, по-добър фокус, яснота и енергия благодарение на предимствата на по-слабото тяло;
Намаляване на мазнините във висцералната област, както и цялостно, насочено към загуба на тегло и превенция, като същевременно се защитава чистата телесна маса;
Засилване на клетъчното обновяване чрез задействане на клетъчното самовъзстановяване и автофагия, почистване на стареещите и увредени клетки и насърчаване на подмладяването отвътре;
Поддържане на здравето на метаболизма с цел поддържане на цялостното здраве.

Периодичното ограничаване на калориите и трайните промени в ежедневния ни хранителен режим могат да окажат значително влияние върху способността на организма ни да остарее здрав.

От научна гледна точка, здравословното хранене на ProLon има много положителни ефекти. FMD или Фастинг диетата 16:8 е в състояние да предизвика всички положителни ефекти на гладуването, които се проявяват в широк диапазон и са пряко свързани с доброто здраве и дълголетието. Освен това, всеки цикъл на Фастинг диета 16:8 се редува с ежедневна диета, предимно Зонова, богата на плодове и зеленчуци, чисти белтъчини и умерено количество здравословни мазнини, за максимални ползи от здравословното хранене.
Prolon.bg

Линк:



Подобни обяви
ПОКРИВИ ПРО  0️⃣8️⃣7️⃣9️⃣5️⃣8️⃣3️⃣6️⃣3️⃣7️⃣  20% Остъпка за нови...

ПОКРИВИ ПРО 0️⃣8️⃣7️⃣9️⃣5️⃣8️⃣3️⃣6️⃣3️⃣7️⃣ 20% Остъпка за нови...

ПОКРИВИ ПРО 0️⃣8️⃣7️⃣9️⃣5️⃣8️⃣3️⃣6️⃣3️⃣7️⃣ 20% Остъпка за нови клиенти!???? ✅️Изработка на нови покриви,реновация на стари, бързо, коректно, изгодно. Попитай ️за цена! Професионално изпълнение в срок,гаранция за извършените дейности,...

Цена: По договаряне
VIP до: 19.04.2024
Ремонт на покриви 0892779345

Ремонт на покриви 0892779345

Здравейте, ние сме голяма бригада, която се занимава професионално и обширно обхваща всички ремонти свързани с Вашия покрив от А до Я, работим за територията на цяла България! Нашият екип се състои от квалифициранипрофесионалисти, които са с...

Цена: По договаряне
VIP до: 05.04.2024
Aрабска Магия- Реални Практики и...

Aрабска Магия- Реални Практики и...

Арабската магия е широко разпространена и използвана по българските земи. За съжаление, голяма част от хората обявяващи се за ходжи нямат дори елементарни познания в тази област. Магическата сила на една муска или ритуал не произлиза просто от...

Цена: По договаряне
VIP до: 06.05.2024
Специализирани услуги Черна Магия

Специализирани услуги Черна Магия

Ние сме група от наследствени магове, работещи в различни направления, които предлагат специализирани услуги и квалифицирана помощ за разрешаването на житейски проблеми и ситуации. Заповядайте в нашия сайт, посветен на истинската и автентична...

Цена: 400 лв.
VIP до: 06.05.2024
Бяла магия за любов с гарантиран...

Бяла магия за любов с гарантиран...

Ако желаете да поръчате направата на любовна магия, ритуал против изневяра, хармонизиране на отношенията, брачен ритуал, бяла магия, за да намерите най-подходящия за Вас партньор, или пък искате да се събере с Вашата половинка, можете да се...

Цена: 300 лв.
VIP до: 06.04.2024
Силна черна магия за любов

Силна черна магия за любов

Черен майстор с над 10 години практика с достатъчно опит, знания и способности, за да може да решава всякакви житейски проблеми. Всякакъв вид вредоносни въздействия (разоряване, болести, родови проклятия, кошмари, лудост, наказание и отстраняване...

Цена: По договаряне
VIP до: 06.04.2024
Покриви Сотиров

Покриви Сотиров

Тел за свързване ????0896287882 Качествени ремонти на покриви Гаранция Договор Добри цени Работим в цяла България Нашите услуги : Отстраняване на течове Хидроизолация Метални керемиди Битумни керемиди Пренареждане на керемиди...

Цена: 38 лв.
Град: цяла България
Добавена на: 28-03-2024
детективска агенция райф2005 изневери и др

детективска агенция райф2005 изневери и др

детективска агенция райф2005 изневери и др.

Цена: По договаряне
Град: цяла България
Добавена на: 26-03-2024
ПОКРИВИ ПРО  0️⃣8️⃣7️⃣9️⃣5️⃣8️⃣3️⃣6️⃣3️⃣7️⃣  20% Остъпка за нови клиенти!????   ✅️Изработка на нови покриви,реновация на стари, бързо, коректно,...

ПОКРИВИ ПРО 0️⃣8️⃣7️⃣9️⃣5️⃣8️⃣3️⃣6️⃣3️⃣7️⃣ 20% Остъпка за нови клиенти!???? ✅️Изработка на нови покриви,реновация на стари, бързо, коректно,...

ПОКРИВИ ПРО 0️⃣8️⃣7️⃣9️⃣5️⃣8️⃣3️⃣6️⃣3️⃣7️⃣ 20% Остъпка за нови клиенти!???? ✅️Изработка на нови покриви,реновация на стари, бързо, коректно, изгодно. Попитай ️за цена! Професионално изпълнение в срок,гаранция за извършените дейности,...

Цена: По договаряне
Град: цяла България
Добавена на: 20-03-2024
Ремонт на покриви; *Изграждане на нови покриви; *Повдигане на тавански стаи; *Хидроизолация на покриви; *Отстраняване на течове; *Покриви с метални...

Ремонт на покриви; *Изграждане на нови покриви; *Повдигане на тавански стаи; *Хидроизолация на покриви; *Отстраняване на течове; *Покриви с метални...

Ремонт на покриви; *Изграждане на нови покриви; *Повдигане на тавански стаи; *Хидроизолация на покриви; *Отстраняване на течове; *Покриви с метални керемиди; *Битумни керемиди; *Пренареждане на керемиди; *Подмазване на капаци; *Демонтаж...

Цена: 15 лв.
Град: цяла България
Добавена на: 19-03-2024
детективска агенция райф2005 изневери и др.

детективска агенция райф2005 изневери и др.

детективска агенция райф2005 изневери и др.

Цена: По договаряне
Град: цяла България
Добавена на: 12-03-2024
 Ako скате да станете Фитнес-Инструктор!?   (Диплома с международен сертификат)! осигуряваме за вас:най-качествени курсове за обучение на...

Ako скате да станете Фитнес-Инструктор!? (Диплома с международен сертификат)! осигуряваме за вас:най-качествени курсове за обучение на...

Ako скате да станете Фитнес-Инструктор!? (Диплома с международен сертификат)! осигуряваме за вас:най-качествени курсове за обучение на инструктори, проектирани от водеща организации.! Водеща международна програма за подготовка на...

Цена: 750 лв.
Град: цяла България
Добавена на: 11-03-2024
Ако искате да станете Пилатес или Йога Инструктор !?  Провеждаме за вас Специализиран курс за Инструктори: Пилатес и Йога . (Диплома с международен...

Ако искате да станете Пилатес или Йога Инструктор !? Провеждаме за вас Специализиран курс за Инструктори: Пилатес и Йога . (Диплома с международен...

Ако искате да станете Пилатес или Йога Инструктор !? Провеждаме за вас Специализиран курс за Инструктори: Пилатес и Йога . (Диплома с международен сертификат)! Нашите талантливи и квалифицирани преподаватели ще споделят своите знания и съвети...

Цена: 750 лв.
Град: цяла България
Добавена на: 11-03-2024
Черна Магия за Всякакви Цели

Черна Магия за Всякакви Цели

Черен майстор с над 10 години практика с достатъчно опит, знания и способности, за да може да решава всякакви житейски проблеми. Всякакъв вид вредоносни въздействия (разоряване, болести, родови проклятия, кошмари, лудост, наказание и отстраняване...

Цена: По договаряне
Град: цяла България
Добавена на: 07-03-2024
детективска агенция райф2005 изневери и др.

детективска агенция райф2005 изневери и др.

детективска агенция райф2005 изневери и др.

Цена: По договаряне
Град: цяла България
Добавена на: 03-03-2024
Последни VIP обяви
Ремонт на покриви 0896322032

Ремонт на покриви 0896322032

Цена :  По договаряне
Ремонт на покриви 0896322032

Ремонт на покриви 0896322032

Цена :  По договаряне
Ремонт на покриви 0896322032

Ремонт на покриви 0896322032

Цена :  По договаряне
Ремонт на покриви 0896322032

Ремонт на покриви 0896322032

Цена :  По договаряне
Ремонт на покриви 0896322032

Ремонт на покриви 0896322032

Цена :  По договаряне
Ремонт на покриви 0896322032

Ремонт на покриви 0896322032

Цена :  По договаряне
Ремонт на покриви 0896322032

Ремонт на покриви 0896322032

Цена :  По договаряне
Атанасов ЕООД

Атанасов ЕООД

Цена :  По договаряне
Атанасов ЕООД

Атанасов ЕООД

Цена :  По договаряне
Тагове
Тагове