Публикувайте безплатно Вашите обяви, след като се регистрирате!
ремонт на покриви
Фестивал на лалетата в истанбул с 3 нощувки от варна,Добрич и Бургас
Обявата е изтекла
Фестивал на лалетата в истанбул с 3 нощувки от варна,Добрич и Бургас


За контакти
Нирамар Травел
 (Всички обяви на този потребител)
Варна 0876703363 [email protected]
Инфо / обява № 1315544
Добавена: 24.01.2022 Тип обява: Обикновена Категория: Туризъм Разглеждания: 147 Валидна до: 11.05.2022 / 15:56:22 Етикети: истанбул, лалета, варна, 3 нощувки, добрич, екскурзия, автобус
Обикновена
Цена: 245лв.
Информация за обявата:

ИСТАНБУЛ
фестивала на лалетата
Да се потопим в историята и разкоша на един вечен град разположен на два континента и бил столица на четири велики империи сред феерия от милион лалета . Цветна и незабравима приказка !
Дати 07.04.2022-10.04.2022/14.04.2022-17.04.2022/ 28.04.2022-01.05.2022
3 нощувки със закуски хотел 5*
Отпътуване от Добрич*,Варна,Бяла,Слънчев бряг,Несебър,Обзор,Поморие,Бургас
Отпътуване от Шумен* с доплащане

Програма

1-ви ден * Добрич – Варна – Бургас- Истанбул –Панорамна обиколка на Истанбул-двореца Бейлярбей –хълма Чамладжъ осеян с лалета с новооткритата джамия Чамладжъ– Парк с лалета Емирган -Свети Стефан / българската църква/
Oтпътуване от Варна около 01:00ч. От ул.Антим I .Отпътуване от Бургас от ОМВ до хотел Мираж около 03:00ч.
Преминаване на ГКПП Дерекйой. Пристигане в Истанбул преди обяд/пристигането в Истанбул зависи от натовареността на границата/ Настаняването в хотелите се осъществява след 14:00 ч.
*Клиентите,които не желаят допълнителни екскурзии могат да оставят багажа си в стаята за багаж на хотела и да изчакат настаняване във фоaйето на хотела или да продължат по собствена програма.
За клиентите,които желаят допълнителни екскурзии,програмата продължавва в следния ред.

Панорамна обиколка / включена в цената/ с автобус на гр. Истанбул .Преминаване с автобуса през историческия център на Истанбул– Синята джамия / отвън/, площад „Хиподрума” с трите обелиска/отвън/ , Египетския обелиск , Змиевидната колона и фонтана на Вилхелм II, византийската базилика „Св. София” (само отвън),Стените на Константинопол. Преминаване по моста над Златния рог, в азиатската част на града по въжения мост над залива "Босфора" - чудо на строителната техника. Емирган Парк – най големият парк в Истанбул с множество фонтани, езерца и кафенета и ресторантчета и... лалета. В този парк са засети специално за фестивала над 4 000 000 лалета от 190 вида! В парка са устроени сцена за жива музика, сувенирни магазинчета, пазар за цветя. Паркът е любимо място за пикник на истанбулци.Той се простира до самия бряг на Босфора.Свободно време в парка за разходка, кафе или чай и много снимки сред феерията от лалета.
Посещение на хълма Чамладжъ и Най-голямата и най-новата джамия в Турция – Чамлъжда- една от най-високите точки на гр. Истанбул целия хълм Чамладжъ е обсипан в Лалета . Възможност да се насладите на прекрасният вкус на типичното турско кафе или чай и да направите невероятни снимки.Джамията Чамладжъ е построена в османско-селджушки стил, джамията спокойно може да се определи като съвременен шедьовър на архитектурата – съчетава в себе си класически и съвременни архитектурни елементи и няма неин аналог в света. Има шест минарета и може да се види от всяко място в Истанбул, тъй като джамията е разположена на хълма „Чамлъджа“, квартал „Юскюдар“ в азиатската част на Турция. Четири от минаретата ѝ са с височина 107,1 метра, а другите две са с височина 90 метра. Основният купол на джамията е с височина 72 метра. Смята се, че числото символизира броят на етносите, които живеят в Истанбул.
Основната молитвена зала в джамията „Чамлъджа“ е покрита с ръчно тъкан килим.
Комплексът на джамията включва също музей на турското ислямско изкуство с площ 11 000 кв.м., художествена галерия, библиотека, конферентна зала за 1000 души, осем творчески ателиета и покрит паркинг с капацитет - 3 500 коли.
Ще посетим летния султански дворец „Бейлярбей”/входната такса не е включена в цената/. Изграден в същия стил като Долмабахче, той прилича на европейските дворци за почивка от 18в., използван най-често като резиденция на почетни чуждестранни лица.Двореца построен по време на управлението на султан Абдул Азиз. Над пет хиляди работници и четири години са били нужни за издигането на Бейлярбей край Босфора. Султанският дворец „Бейлербей“ е сред най-запомнящите се забележителности на Истанбул. През годините изящният дворец е използван за лятна резиденция, заради прохладата и гледките, които се разкриват към Босфора. Величествената постройка е издигната през 60-те години на 19 век във френски необароков стил. .



Посещение на българският храм „Свети Стефан“, който след няколко години реставрация отново приема посетители в целия си блясък и великолепие. Отпътуване за хотела и настаняване.Свободно време за почивка.


2-ри ден Пешеходна обиколка на Хиподрума -Света София – подземното водохранилище Йеребатан- Синята джамия – Змиевидната колона –Египетския обелиск – парк с лалета Гюлхане - двореца Долмабахче
Закуска.Около 08:30ч. Свободно време или :
Пешеходна разходка из античния и средновековен исторически център на Истанбул/включена в цената / – площад Султанахмет, където са разположени Хиподрума, Синята Джамия /отвън/ - едно от най съвършените човешки творения и сред най-видните забележителности на Истанбул. Никой, посетил поне веднъж не може да забрави чувството на страхопочитание и магичност изникващо при вида на стройните минарета извисяващи се гордо към небето, красивите куполи, невероятната хармония на цветове и форми. Всичко това ни пренася като че ли в друго измерение... Египетския обелиск – или известен още като Дикилиташ, изсечен от розов мрамор, украсен е с много йероглифи и гравирани сцени; Змиевидната колона – символизираща победата на гръцките градове-държави над персите с три преплетени една в друга глави на змии; Фонтана на Вилхелм II или фонтана на кайзера... Посещение на парка Гюлхане осеян с лалета.
Паркът, разположен в подножието на султанския дворец Топкапъ, посреща гостите си с над 1 милион лалета от над 80 вида. Свободно време.
БЕЗПЛАТНО Посещение * По възможност на най-внушителният исторически паметник, завещан от Византия „СВЕТА СОФИЯ”.
Наричана още Църквата на мъдростта, Осмото чудо на света, Златната църква на Византия, тя е най-големият християнски храм в продължение на хиляда години. С превземането на Константинопол от османците, катедралата е превърната в джамия, а днес – в музей.
• По желание с доплащане влизане с екскурзовод в следните обекти:

Посещение на султанския дворец „ТОПКАПЪ“
След като превзема града през 1453г., султан Мехмет Завоевателят го превръща в свой престолен град. На площ от 400 хиляди квадратни метра в района зад „Света София“, наречен днес Сарайбурну, той строи един дворец, който е завършен през 1478г. В продължение на 400 години дворецът Топкапъ е резиденция на най-великите турските султани и център на науката, културата и изкуството.
Входна такса / слушалки/екскурзоводска беседа – 23 евро./ без харема /

Около обяд * По-желание Посещение на султанския дворец „Долмабахче”
Невероятно красив, впечатляващ и пищен, дворецът Долмабахче (Dolmabahce palace) е една от най-впечатляващите забележителности на града, строен през последните години на Османската империя.Дворецът на последните султани, последна резиденция на Мустафа Кемал Ататюрк – основателя на съвременна Турция, привлича вниманието със своята архитектура, ценности от злато и сребро и живописно разположение на брега на Босфора.
Цена: 30евро на човек – входна такса, трансфер и екскурзоводска беседа на български

Връщане в хотела следобяд.Свободно време за почивка и самостоятелна разходка.
 Около 20:00ч. * По желание вечеря на круиз по Босфора /включва трансфер до кораба,алкохолни и безалкохолни напитки без лимит,богата шоу програма,ордйоври,салати,основно ястие-риба,пиле или кюфтета по избор,десерт/

Цена: 40 евро на човек

3 ти ден Принцови острови –Saphire небостъргач - МОЛ Емаар и Пеещите фонтани
Закуска.
* По желание Отпътуване с ферибот към Принцовите острови и най – големия Буюкада. По пътя преминаваме и покрай другите Принцови острови (общо 9 на брой), повечето от които са частни – с луксозни къщи, вили, басейни и красоти... На Големият остров има много цветя и прекрасен климат, южен, топъл, с екзотичен привкус, красиви къщи, прекрасни дворове, зелени хълмове в далечината, розови храсти върху белоснежни веранди, от които се вижда морето, а часовникът на площадчето е целият окичен в лилави висящи цветя, файтони кръстосват централната част. На това място няма друго превозно средствто освен велосипеди и файтони, които можете да наемете при желание (ок. 80 турски лири за 4 човека). Из целия остров има невероятно красиви големи дървени имения от 19 век, построени от заможни гръцки и арменски банкери, които са ги ползвали като ваканционни вили. Има прекрасни бели къщи, направени сякаш от дантела. Целият остров е жив и колоритен, с много ресторанти, хотели, къщи за чай и магазини. Свободно време за разходка и най-вкусния сладолед - мараш. Толкова е тихо и спокойно, прохладно и слънчево, красиво и отпускащо, че ти се иска никога да не напускаш това магическо място... Отпътуване обратно за пристанището в европейската част и предвижване до хотелът.
Цена : 20 евро –включва трансфер,билети за корабчето до островите и ескурзовод

За тези,които не желаят да посетят Принцови острови предлагаме посещение на небостъргача Saphire.
* По желание посещение на уникалния небостъргач “Sapphire” /срещу допълнително заплащане/: една от най-високите жилищни сгради в Европа и първата екологична сграда на Турция. След завършването й е в края на 2009 г., сега тя се извисява на 64 етажа. Освен жилищни имоти, комплексът съдържа и търговски център от 34 хил. кв.м. На последния етаж има панорамна площадка с ресторант и 4D кино. Изкачване до панорамната площадка, откъдето се открива невероятна гледка към града и Босфора в 360 градуса. Уникалното приключение се допълва от „SkyRIDE” – 4D изумителна симулация за полет с хеликоптер над Истанбул. Скай барът предлага изключителна гледка с чаша ароматно турско кафе сред облаците. http://www.istanbulsapphire.com/index_seyir_english.html . Връщане в хотела.

Връщане в хотела . Вечерта около 19:30ч./20:00ч. ви предлагаме * По желание ПЕЕЩИТЕ ФОНТАНИ и нощна разходка до МОЛ в Истанбул – EMAAR. В този нов аквариум с подводна зоологическа градина, ще може да видите 7 различни тематични сектора с над 20000 морски обитатели и земноводни от 200 вида, включващи подводният стъклен тунел, галерията с риби, скали и водопади, Царството на крокодилите, островът на пингвините, Горската секция включва - змии, паяци, игуани, хамелеони, диви пирани, гигантски водни плъхове и много други интригуващи жители на горите и още много други изненади. Ще имате възможността да пазарувате в магазините на някои от световно известните марки и също така на голяма част от местните марки, като HUGO BOSS, GUESS, GUCCI, HERMES, LC WAIKIKI, VICTORIA’S SECRET, ZARA, KEMAL TANCA, HOTIC, ALTINBAS и др. Свободно време за шопинг и продължаване към МОЛ WATERGARDEN İSTANBUL – където, ще наблюдаваме светлинното шоу на пеещите фонтани. Изключителна хореография на вода, светлина, лазерни ефекти и музикално шоу. Басейнът е разположен на площ от 5 хиляди квадратни метра в сърцето на Watergarden Истанбул и се смята за "най-големият" басейн в Европа. Свободно време с възможност за вечеря . МОЛ WATERGARDEN İSTANBUL е най- големият гастрономичен и развлекателен център в ЕВРОПА..Вечерта връщане в хотела, като ще минем отново по един от мостовете над пролива Босфор и ще имаме възможността да се насладите на красотата на осветените в различни цветове мостове над пролива. Вечерта връщане в хотела.Нощувка.
Цена : 15 евро на човек – транспорт , посещение на МОЛ ЕМААР / без включена входна такса за подводната зоологическа градина/ , посещение на МОЛ Watergarden и светлинно шоу на пеещите фонтани.

4 ти ден Разходка с корабче по Босфора - Istanbul Aquarium – Лозенград-Варна

Закуска. Напускане на хотела. Около 08:30ч. * По-желание Панорамна разходка с корабче по Босфора, с включена екскурзоводска беседа на български език, която ще Ви представи най-впечатляващите дворци и сгради, разположени по бреговете на пролива. Преминаване покрай европейския и азиатския бряг на Босфора: моста "Галата", кулата "Галата", пристанището, новия султански дворец "Долма Бахче", бившата Султанската резиденция Чираан палас, превърната в един от най-престижните хотели в света; квартала "Ортакьой" – любимо място на истанбулските творци; отбранителните крепости Румели Хисар и Анадолу Хисар; къщите от известните турски сериали; летния султански дворец "Бейлербей"; Кулата на девицата – Къз Кулеси и др
Цена: 20 евро на човек – билет за кораба, трансфер и екскурзоводска беседа
БОНУС ! След слизане от корабчето възможност за посещение на египетския пазар и свободно време за пазар. Известен още като Пазарът на подправките, този комплекс разполага с 88 сводести помещения и зали с уникална атмосфера с дъх на екзотични подправки./Около 45мин до 1ч. свободно време/


Около 12:00ч. Посещение на Istanbul Aquarium - най-новият и най-големият в света тематичен аквариум. Отворен е през лятото на 2011 г. той представлява съоръжение от нова генерация, което представя чрез уникална концепция 16 различни региона в света. В различни части на аквариума можете да видите морската флора и фауна от Черно море до Тихия океан, включително да изпитате дивата природа на Амазонка с контролирана температура и изкуствен дъжд и влажност. Аквариумът допълва темите с декоративни елементи, интерактивни игри, визуални ефекти и хиляди живи морски същества в 64 аквариума с най-различни размери. http://www.istanbulakvaryum.com/
Цена: за възрастни – 190 турски лири; за деца до 11,99г – 170 турски лири (включва входен билет)./ цената е ориентировъчна и се заплаща на място на обекта в лири или с карта/
Туристите, които не посещават Аквариума, разполагат със свободно време за посещение на съседния МОЛ Aqua Florya и разходка покрай Мраморно море. Свободно време за обяд.Отпътуване за България.По пътя кратка спирка в Лозенград . Време за покупка на сладки, ядки и др. на изгодна цена. Пристигане във Варна късно вечерта.

На човек в двойна/тройна стая
Отпътуване от
Варна 265 лв
Отпътуване от Бургас 255 лв


Отпътуване от град Добрич при 4 човека – доплащане 18 лв на човек в двете посоки
Отпътуване от Добрич при 12 човека и повече – 13 лв на човек в двете посоки
Отпътуване от Шумен - при мин. 20 човека – доплащане 20 лв. на човек двете посоки

Цената включва:
 Транспорт с лицензиран автобус за международни превози
 Пътни и гранични такси;
 3 нощувки и 3 закуски в хотел 5* , при настаняване в двойни и тройни стаи;
 Екскурзоводско обслужване по маршрута на български език.
 Медицинска застраховка за лица до 65год. С COVID покритие;
 Посещение на Парк с лалета Гюлхане
 Посещение на българската църква Свети Стефан
 Посещение на Най-големия парк с лалета Емирган
 Обслужване на място от месни екскурзоводи на български език
 Посещение на Лозенград;
 Панорамна обиколка на Истанбул с автобус и посещение на хълма Чамладжъ,най-голямата джамия Чамладжъ и парк с лалета,посещение на двореца Бейлярбей /без включена входна такса за двореца/
 Пешеходна обиколка на площад Султанахмед с Египетския обелиск,Синята джамия,Змиевидната колона,фонтана на Вилхелм II ,Света София * ако има възможност за влизане.Ако няма се разглежда отвън.
 Посещение на МОЛ Aqua Florya или Istanbul Aquarium - най-новият и най-големият в света тематичен аквариум (входния билет за атракционния парк се заплаща отделно)
 Посещение на Египетския пазар
Цената не включва:
 Допълнителни мероприятия и посещения и входни такси
 Панорамна разходка с корабче по Босфора, с включена екскурзоводска беседа на български език – 23 евро
 Посещение и Входна такса и екскурзоводско обслужване за двореца Топ Капъ– 23 евро
 Посещение на двореца „Долмабахче“– 30 евро /включва автобусен трансфер, входна такса Долмабахче, екскурзоводско обслужване на български език /
 Нощна екскурзия до Азиатския бряг, МОЛ EMAAR и Watergarden с „Пеещите фонтани” - Цена: 15 евро / цената не включва входен билет за подводната зоологическа градина/
 Входна такса за Аквариума и подводната зоологическа градина в МОЛ ЕМААР – възрастни 115 лири / деца до 14год.-100 лири /студенти и лица над 65год-100 лири/
 Екскурзия до небостъргача “Sapphire” с включена „SkyRIDE” – 4D изумителна симулация за полет с хеликоптер над Истанбул – 25 евро
 Входна такса за Бейлярбей – 60 лири
 Istanbul Aquarium: входна такса за възрастни – 200 YTL за възрастни, 165 YTL за деца /заплаща се на място в турски лири/
 Принцови острови – 23 евро
 Вечеря на круиз по Босфора – 40 евро /включва трансфер до кораба,алкохолни и безалкохолни напитки без лимит,богата шоу програма,ордйоври,салати,основно ястие-риба,пиле или кюфтета по избор,десерт/
 Медицинска застраховка за лица от 65 год.-75 год. – 10 лв./За лица 75г.-80г.- 14лв ,/лица над 80 г. не се застраховат;
 Туроператорът ще съдейства на желаещите вземането на pcr-тест в Турция (цена около 25 лв.), с който да се влезе в България без да се налага карантина АКО СЕ ИЗИСКВА ТАКЪВ КЪМ ДАТАТА НА ЕКСКУРЗИЯТА!
Информация:
• Входните такси на обектите са с ОРИЕНТИРОВЪЧЕН ХАРАКТЕР и Агенцията не носи отговорност при евентуалната им промяна на място.
 Обявената цена е на човек настанен в двойна /тройна стая
 Всички допълнителни екскурзии и мероприятия, които не са включени в пакетната цена се реализират при мин. 20 туристи
 Допълнителните мероприятия и екскурзии не включени в пакетната цена се заявяват и заплащат на екскурзовода в ЕВРО в автобуса преди пристигане в Истанбул !Дадените часове са ориентировъчни – поради натоварения трафик в Истанбул, не можем да гарантираме стриктното им спазване. Последователността на мероприятията по програмата може да бъде променяна по дни и часове, с оглед възможностите за осъществяването им, без това да ощетява участниците или да отпадат обекти.
 Отказ от участие в дадено мероприятие, което е по желание, може да става само предишния ден преди провеждането му. В деня на провеждане на мероприятието, ако има отказ, сумите, заплатени за него, не могат да бъдат възстановени на туриста.
 Резервация се счита за актуална при внасяне на депозит – 30% от пакетната цена и доплащане на остатъка до 10 дни преди датата на отпътуване.
 Програмата е предварителна и туроператорът си запазва правото на актуализация и промяна в цените при по-малък брой участници в групата, покачване цените на горивата, таксите, валутните курсове, както и в последователността на допълнителните мероприятия в зависимост от възможността на местните екскурзоводи и часовете за резервация на обектите, които се посещават и при други независещи от туроператора обстоятелства.
 Обявените входни такси за туристически обекти са актуални към момента на публикуване на офертата и е възможно да бъдат променени до датата на провеждане на екскурзията от страна на турската агенция партньор или на определения обект.
 Настаняването в автобуса е по ред на записване, датата на сключване на договор за пътуване и внесено капаро.
Актуалната информация при пътуване в:
Република Турция:
Към 01.01.2022 се изисква представянето на един от следните документи:
 завършена ваксинационна схема срещу COVID-19 и изтичането на 15-дневен период, считано от датата на поставяне на последната доза;
 отрицателен PCR тест, издаден не по-късно от 72 часа преди влизането;
 отрицателен резултат от бърз антигенен тест, проведен до 48 часа преди влизането;
 документ, издаден от официалните власти на съответната държава, в който се посочва, че са преболедували болестта през последните 6 месеца
Изисквания към деца:
 Деца до 5.99г. се допускат в Турция без да им се изисква Ковид документ (тест или ваксина);
 За деца над 6г. се изисква представянето на отрицателен PCR или антигенен тест.

Република България:
От 19.01.2022г. до 30.03.2022 гражданите на Република България се допускат на територията на страната при представянето на един от следните документи:
 Сертификат за завършена ваксинационна схема срещу COVID-19 или сертификат за преболедуван COVID-19 (валиден 6 месеца от датата на заболяването)
ЕДНОВРЕМЕННО с отрицателен PCR тест, проведен не по-късно от 72 часа преди влизането;

На лица, които представят при влизането си в страната само един от документите, посочени по-горе (за ваксинация или за преболедуване или за отрицателен PCR тест), се налага задължителна 10-дневна карантина, която може да се преустанови минимум след 3 дни и след представяне на отрицателен PCR тест, направен в България.
Изисквания към деца:
 Деца до 11.99г. се допускат в България без да им се изисква Ковид документ;
 За деца от 12 до 18 години се изисква представянето на отрицателен PCR тест.
Актуална информация можете да получите от нашите служители.

Необходими документи: международен паспорт с валидност от минимум 6 месеца към датата на завръщане; за деца до 18 г., пътуващи с един или без родител – нотариално заверена декларация от единия или двамата родители /оригинал + копие/. Всички лица в автобуса са длъжни да имат ВАЛИДЕН задграничен паспорт/червен паспорт/ независимо дали са възрастни ,деца или бебета.
Минимален брой за осъществяване на пътуването: 35 туристи
Няма допълнителни визови, санитарни и медицински изисквания за страната.
Срок за уведомление при недостатъчен брой туристи: 7 дни преди датата на отпътуване.
Записване и начин на плащане:
Внасяне на 30% от цената при записване и сключване на договор за организирано туристическо пътуване. Доплащането се извършва до 10 дни преди отпътуването.

НираМар Травел ЕООД има сключен договор по чл.97, ал.1 от ЗТ застраховка ‘Отговорност на Туроператора’ с ЗАД „Лев Инс " АД. Сертификатът към застрахователната полица е с

№ 13062110001187

Линк:



Подобни обяви
Хидроизолация

Хидроизолация

Ремонт на покриви и изграждане на покриви с мушама и летви и пренареждане на керемиди от брамак и младост цена с

Цена: По договаряне
Град: Варна
Добавена на: 28-03-2024
ЧЕХИЯ БЕЗПЛАТНО РАБОТНИ МЕСТА ЗАКОННИ ГАРАНТИРАНИ

ЧЕХИЯ БЕЗПЛАТНО РАБОТНИ МЕСТА ЗАКОННИ ГАРАНТИРАНИ

БЕЗ ТАКСИ И КОМИСИОННИ! БЕЗПЛАТНО! ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ. ПЪТУВАМЕ ВСЯКА СЕДМИЦА И ВИ ОСТАВЯМЕ ПРИ РАБОТОДАТЕЛЯТ. ЧЕХИЯ БЕЗ КОМИСИОН В БЪЛГАРИЯ И ЧЕХИЯ ГАРАНТИРАНА ЗАКОННА РАБОТА. ЧЕХИЯ-жени,мъже,семейства за европалети,селско...

Цена: По договаряне
Град: Варна
Добавена на: 27-03-2024
Компютърно обучение за Деца във ваканция

Компютърно обучение за Деца във ваканция

Частно Училище по дизайн Едно към Едно – Варненската школа провежда всяка година компютърни курсове за деца във ваканция. Полезни и занимателни обучения по софтуерните модули, с които се създава дизайн, прави се рекламна графика, проектират се 3D...

Цена: 15 лв.
Град: Варна
Добавена на: 27-03-2024
Хидроизолация

Хидроизолация

Ремонт на покриви и изграждане на покриви с мушама и летви и пренареждане на керемиди от брамак и младост цена с

Цена: По договаряне
Град: Аксаково
Добавена на: 26-03-2024
Хидроизолация

Хидроизолация

Ремонт на покриви и изграждане на покриви с мушама и летви и пренареждане на керемиди от брамак и младост цена с

Цена: По договаряне
Град: Варна
Добавена на: 26-03-2024
Търся работа

Търся работа

Търся работа като сервитьорка или продавач консултант.

Цена: По договаряне
Град: Варна
Добавена на: 26-03-2024
Циклене на паркет и дюшеме Варна

Циклене на паркет и дюшеме Варна

Циклене, редене, пренареждане, шлайфане на паркет във Варна и областта.Професионално, безпрахово циклене на естествен паркет и дюшеме с последен модел лентови и дискови машини Bona.Фирма Акция 2010 предлага безпрахово циклене на естествен паркет,...

Цена: 6 лв.
Град: Варна
Добавена на: 25-03-2024
Курс по Полиграфичен и графичен пакет Adobe

Курс по Полиграфичен и графичен пакет Adobe

Майсторство на Графичния дизайн в печатните бази. Всичко необходимо за постигане на изряден печат. Обучение по полиграфична, предпечатна и графичен дизайн подготовка за специалисти в полиграфични бази, печатници и студиа. Подготовка на етикети,...

Цена: 15 лв.
Град: Варна
Добавена на: 25-03-2024
Циклене и лакиране на паркет Варна,Златни пясъци

Циклене и лакиране на паркет Варна,Златни пясъци

Циклене, редене, пренареждане, шлайфане на паркет в Варна,Златни пясъци и областта.Професионално, безпрахово циклене на естествен паркет и дюшеме с последен модел лентови и дискови машини Bona.Фирма Акция 2010 предлага безпрахово циклене на...

Цена: 6 лв.
Град: Варна
Добавена на: 23-03-2024
Строителство

Строителство

Ремонт на покриви и изграждане на покриви с пожелание

Цена: По договаряне
Град: Варна
Добавена на: 22-03-2024
Ремонт на покриви; *Изграждане на нови покриви; *Повдигане на тавански стаи; *Хидроизолация на покриви; *Отстраняване на течове; *Покриви с метални...

Ремонт на покриви; *Изграждане на нови покриви; *Повдигане на тавански стаи; *Хидроизолация на покриви; *Отстраняване на течове; *Покриви с метални...

Ремонт на покриви; *Изграждане на нови покриви; *Повдигане на тавански стаи; *Хидроизолация на покриви; *Отстраняване на течове; *Покриви с метални керемиди; *Битумни керемиди; *Пренареждане на керемиди; *Подмазване на капаци; *Демонтаж...

Цена: 15 лв.
Град: Варна
Добавена на: 22-03-2024
Полиграфия и предпечатна подготовка

Полиграфия и предпечатна подготовка

Предпечатна подготовка и полиграфия за специализация. Пълна професионална програма за подготовка на графични и дизайнери и полиграфични специалисти. Файлове за обработка и изпълнение в различни графични формати. Курсове в малка група, 6 курсисти....

Цена: 15 лв.
Град: Варна
Добавена на: 22-03-2024
Частен Детектив В.Петров/Детективска агенция Рекс

Частен Детектив В.Петров/Детективска агенция Рекс

Детективска агенция Рекс предлага бързи, точни и резултатни детективски услуги, професионални решения на проблемите на клиента, използвайки всички средства позволени от закона.Нашата детективска агенция предлага детективски услуги за частни лица...

Цена: 1 лв.
Град: Варна
Добавена на: 21-03-2024
Строителство

Строителство

Ремонт на покриви и изграждане на покриви с мушама и летви и пренареждане на керемиди хидроизолациия тенекиджийски услуги

Цена: По договаряне
Град: Геолога
Добавена на: 21-03-2024
Зидария

Зидария

Ремонт на покриви и изграждане на покривис мушама и летви и пренареждане на керемиди от покрива и сваляне

Цена: По договаряне
Град: Вълчидол
Добавена на: 21-03-2024
Последни VIP обяви
Ремонт на покриви 0896322032

Ремонт на покриви 0896322032

Цена :  По договаряне
Ремонт на покриви 0896322032

Ремонт на покриви 0896322032

Цена :  По договаряне
Ремонт на покриви 0896322032

Ремонт на покриви 0896322032

Цена :  По договаряне
Ремонт на покриви 0896322032

Ремонт на покриви 0896322032

Цена :  По договаряне
Ремонт на покриви 0896322032

Ремонт на покриви 0896322032

Цена :  По договаряне
Ремонт на покриви 0896322032

Ремонт на покриви 0896322032

Цена :  По договаряне
Ремонт на покриви 0896322032

Ремонт на покриви 0896322032

Цена :  По договаряне
Атанасов ЕООД

Атанасов ЕООД

Цена :  По договаряне
Атанасов ЕООД

Атанасов ЕООД

Цена :  По договаряне