Публикувайте безплатно Вашите обяви, след като се регистрирате!
ремонт на покриви
Почивка на остров Корфу с 5 нощувки от варна,Шумен,Велико Търново, София
Обявата е изтекла
Почивка на остров Корфу с 5 нощувки от варна,Шумен,Велико Търново, София


За контакти
Нирамар Травел
 (Всички обяви на този потребител)
Варна 0876703363 [email protected]
Инфо / обява № 1300860
Добавена: 15.11.2021 Тип обява: Обикновена Категория: Туризъм Разглеждания: 125 Валидна до: 26.09.2022 / 15:25:12 Етикети: почивка, корфу, 5 нощувки, закуски и вечери, гърция, от варна, автобус, гърция с автобус от варна, корфу, остров от шумен, остров корфу от велико Търново
Обикновена
Цена: 400лв.
Информация за обявата:

Почивка на ОСТРОВ КОРФУ

Хотел OlympionVillage 3+*
5 нощувки закуски и вечери
Дати :
23.09.2022 – 29.09.2022 г.
28.09.2022 – 04.10.2022 г.

Автобусна програма от Варна ,* Добрич , Шумен , Велико Търново , Севлиево , София

ПРОГРАМА
1 ден Варна – Шумен – Търговище
Отпътуване от Варна около 18.00 ч ул . Антим I
• От Шумен около 19:00 ч. /ОМВ до магазин Била * При минимум 12 туриста/ при по малка бройка от 5-ти км.
• От Търговище от бензиностанция OMV на околовръстното пътя за Търново около 19:45ч.
• От Велико Търново около 21:15ч. От Автогара Юг
• От Севлиево от пътя до Идеал Стандарт около 22:00ч.
2 ден Велико Търново - София – остров Корфу
• От София около 01.15 ч./ от площад “ Александър Невски “/ по маршрут София –Кулата - Солун -Йоанина - Игуменица /620 км/. От Игуменица до Корфу се пътува с ферибот / 1 ч /. Пристигане в хотела около обяд .Настаняване в хотела /* Настаняването в хотела става около 14:00ч. Освен ако няма възможност за по ранен час / Свободно време за плаж и почивка. Вечеря. Нощувка.

3 ден остров Корфу – Панорамна и пешеходна обиколка с посещение на корабче с прозрачно дъно – Калипсо стар / полудневна /
Закуска. Панорамна обиколка на Корфу /Автобусна и пешеходна * По желание срещу доплащане / - Двореца Ахилион /XIX в./ - място на разкоша и легендата, построен от Императрица Елизабет, известна като Сиси. Полуостров Канони ,Мишия отсров .Продължаване за град Корфу /Керкира/. Обиколката на града започва от най - големия площад Еспланада - сърцето на града. Тук се намира и галерията от арки Листон с многобройните кафенета и ресторанти, коипие на Парижката улица Риволи, Старата Крепост, портата Свети Георги, църквата Свети Спиридон, закрилник на острова.
По – желание разходка с корабче с прозрачно дъно „Калипсо стар” / потвърждава се до 10 дни преди отпътуване / ви предлага екзотично пътуване със специално конструирано корабче, чието прозрачно дъно ви позволява да изследвате и да се насладите на вълнуващия и завладяващ свят на морското дъно. С голямото си разнообразие и красота, подводния свят ще ви удиви. Ще видите близкия остров Видо , ще се насладите на невероятната гледка към стария град на Керкира по море ,ще минете в близост до Старата крепост до невероятният залив Гарица.. Свободно време за разходка из най - стария квартал Кампиело в сърцето на Корфу.
Връщане в хотела. Вечеря . Нощувка.

4 ден остров Корфу – Круиз до Паксос , Антипаксос и Сините пещери
Закуска.Свободно време за почивка , плаж и разходки из острова или * По желание Круиз до Паксос ,Антипаксос и Сините пещери / срещу допълнително заплащане/ Тръгвайки от пристанището на Корфу, се открива уникална гледка на Старата Венецианска крепост и югоизточното крайбрежие на Корфу. Продължавайки на юг до скалистите брегове на остров Паксос, лодката навлиза в зашеметяващите морски пещери. След тяхното разглеждане се отправяме към перфектно оформения бряг на остров Антипаксос, с чийто пясъчни плажове и кристални води, се сравнява с Карибите. Спираме за почивка за плаж и плуване, след което се връщаме към Паксос, като там си правим разходка из тесните криволичещи улички или сядаме да обядваме в някоя таверна. Връщане в хотела следобед около 18:00ч.Вечеря . * По желание Нощна разходка до столицата Керкира .Нощувка .








5 ден остров Корфу - Палеокастрица и Сидари / целодневна с възможност за плаж /
Закуска. Екскурзия до Палеокастрица /* По желание срещу доплащане с възможност за плаж в най- известните и красиви заливи на острова /, един от най - известните курорти на острова, разположен на северозападното крайбрежие. Посещение на манастира Палеокастрица, посветен на Богородица, която според легендата с чудо спасила светата обител, вкаменявайки нападателите - пирати и техните кораби.Свободно време за раходка из околността или разходка с лодка до пещерите в Палеокастрица, най-известната от които е Синьото око. Продължаваме за Сидари – считано за едно от най - пленителните места на острова, известно със своите пясъчни плажове и уникално със своя пясъчен канал образуван от морските води " Канала на любовта". Свободно време . Връщане в хотела.Вечеря. Нощувка.

6 ден остров Корфу – Круиз до Сивота – Синята Лагуна – Континентална Гърция и Синята пещера / целодневна с възможност за плаж/
Закуска. Свободно време за почивка , плаж и разходки из острова или Круиз до Сивота – Синята Лагуна – Континентална Гърция и Синята пещера / с включен обяд и възможност за плаж / Връщане в хотела около 17:30ч. Вечеря . Нощувка

7 ден Корфу – България
Закуска . Отпътуване за България сутринта. Пристигане в София вечерта. Във Варна рано сутринта на следващият ден .
Отпътуване от : На човек в двойна стая
Варна /Шумен
23.09.2022 – 29.09.2022 г. 435 лв
28.09.2022 – 04.10.2022 г. 420 лв
Търговище/ Велико Търново / Севлиево
23.09.2022 – 29.09.2022 г. 425 лв
28.09.2022 – 04.10.2022 г. 410 лв
София
23.09.2022 – 29.09.2022 г. 415 лв
28.09.2022 – 04.10.2022 г. 400 лв

• Цена за Фамилна стая – на запитване .
• Възможност за отпътуване от Добрич при мин.брой участници 12 човека. – доплащане
12 лв. в две посоки
• Възможност за отпътуване от Добрич при по малко от 12 човека – доплащане
15 лв. На човек в две посоки
• Възможност за отпътуване от Бургас при мин.брой участници 15 човека. – доплащане 40 лв. в две посоки

Пакетанaта цена е в лева на човек и включва:
транспорт с лицензиран автобус / климатик, ТV /
5 нощувки в хотел OlympionVillage 3+* закуска и вечеря
медицинска застраховка за лица до 65 год
фериботни такси и билети.
Екскурзоводско обслужване на български език

Цената не включва:
- Обзорна Екскурзия на Корфу с включена входна такса за двореца Ахилио - 16 евро
- Eкскурзия до Палеокастрица и Сидари – 20 евро
- Разходка с лодка в пещерите на Палеокастрица - 10 евро
- Корабчето “Калипсо стар” - възрастен - 15 евро; дете до 12 г. - 11 евро
- Круиз до Паксос , Антипаксос и Сините пещери – 30 eur
- Круиз до Сивота и Синята Лагуна с включен обяд – 30 eur
- Нощна разходка до столицата Керкира – 10 евро
- Такса пребиваване в Гърция – 1.5 евро на ден на стая / заплаща се задължително на рецепция или на екскурзовода по време на пътуването /
- допълнителните екскурзии
- Разходи от личен характер
- Мед.застраховка за лица от 65 год.до 79 год. – 8 лв / медицинска застраховка за лица над 79 год.- 12 лв.
Забележка:
- Часовете на отпътуване от съответните градове са ориентировъчни и зависят от промените в разписанията на фериботите
- Всички упоменати часове са ориентировъчни и могат да търпят промени в хода екскурзията.
- Туроператора си запазва правото да променя последователността на посещаваните обекти описани в програмата без това да ощетява туристите.
- Резервации направени по цени за Ранни записвания могат да бъдат анулирани без неустойка в рамките на 7 работни дни след подписване на договор. При анулация след изтичане на упоменатия срок се удържа капарото като неустойка.
- Резервация по Ранни записвания се Потвърждава и счита за валидна при внесено капаро до 3 работни дни след като е подадена към Туроператора.След изтичане на този срок неплатени резервации се анулират автоматично.
- Настаняването в хотела се осъществява около 14:00ч. освен в случаите , в които няма възможност да започне да настанява по рано .
- Местата в автобуса са по реда на записване / по датата на сключване на договор за организирано пътуване и внесено капаро /
- Круизните екскурзии се потвърждават седмица преди заминаване с оглед на метереологичните условия и възможността за провеждането им.
- Цените на допълнителните екскурзии се препотвърждава до 7 дни преди датата на отпътуване!!!!!!

Обзорна екскурзия на град Корфу.
Първо ще посетим двореца „ Ахилион” – лятната резиденция на Австрийската императрица Сиси. Ще се потопим в смесица от стилове характерни за всяка зала, ще се насладим на красивите статуи, картини и стенописи и ще се разходим из красивите дворцови градини. След това ще отидем на полуостров Канони с емблематичната гледка към Мишият остров. Ще продължим с пешеходна обиколка на старата градска част. Ще разгледаме старата и новата крепост, аркадите Листон, църквата "Св. Спиридон" и Кметството. Времетраене на цялата обиколка около 4 часа. ( транспорт. Входната такса за двореца Ахилио, екскурзовод )
Цена: възрастен - 16 евро; дете до 12 г. - 10евро

Палеокастрица и Сидари
Палеокастрица е едно от най-красивите места на остров Корфу. Ще ви впечатлят няколко невероятни плажа с кристално чиста вода, сгушени по бреговата линия или разпръснати в маслинови, лимонени и кипарисови градини. Мнозина трърдят, че това е било мястото на двореца на крал Алкинос. Пейзажа комбинира синьо-зелени води и живописни заливи и е само малка част от гледките, които ще ви завладеят. Тук можете да посетите Византийския манастир на Панагия Сидари се счита за едно от най - красивите места на острова, уникално със своя пясъчен канал образуван от морските води " Канала на любовта ".
Цена: 20 евро; дет до 12 г.- 10 евро

Нощна разходка в централната част на остров Корфу – столицата Керкира
Столицата на остров Корфу не е интересна и красива само през деня. Вечер Корфу се пробужда. Ще се учудите колко по оживена е когато слънцето потъне в Йонийско море. Сутринта може да започне единствено след традиционното горчиво гръцко кафе, но същинския социален живот се надига и набира скорост в оживените вечери и разговорите на гърците, които правят нощта дълга и прекрасна. Столицата цялата грейва в светлините на малките кокетни ресторантчета и кафенета. Улица „ Листон“ ще ви накара да се почувствате все едно сте във Венеция озарена от големи старинни фенери .Ще имате възможност да се потопите в същинската атмосфера на Корфу, на по питие в някой от местните барове , на по чаша вино и прясна риба за мезе в кокетните таверни, сгушени в малките улички на града или просто на разходка из оживените магазинчета. Тук всичко работи до зори.
Цена : 10 евро

Корабчето “Калипсо стар”
“Калипсо стар” ви предлага екзотично пътуване със специално конструирано корабче, чието прозрачно дъно ви позволява да изследвате и да се насладите на вълнуващия и завладяващ свят на морското дъно. С голямото си разнообразие и красота, подводния свят ще ви удиви. Ще видите близкия остров Видо , ще се насладите на невероятната гледка към стария град на Керкира по море ,ще минете в близост до Старата крепост до невероятният залив Гарица. Цена: възрастен - 15 евро; дете до 12 г. - 11 евро

Круиз до Паксос, Антипаксос и Сините пещери
Тръгвайки от пристанището на Корфу, се открива уникална гледка на Старата Венецианска крепост и югоизточното крайбрежие на Корфу. Продължавайки на юг до скалистите брегове на остров Паксос, лодката навлиза в зашеметяващите морски пещери. След тяхното разглеждане се отправяме към перфектно оформения бряг на остров Антипаксос, с чийто пясъчни плажове и кристални води, се сравнява с Карибите. Спираме за почивка за плаж и плуване, след което се връщаме към Паксос, като там си правим разходка из тесните криволичещи улички или сядаме да обядваме в някоя таверна.
Цена: възрастен - 30 евро

Круиз до Сивота – Синята Лагуна – Континентална Гърция и Синята пещера / целодневна с в ъзможност за плаж/
Историческата морска пещера Papanikolis . По време на втората война гръцките военноморски бойни кораби се укрили под фара, който се намира в близост. Продължаваме към синята лагуна , където е сниман и филма със същото име . Следва едночасова спирка , където можете да се гмуркате или просто да плувате в екзотичните сини води на лагуната. Разходката продължава из между множество малки острови .
Преди много години гърците са водили военноморски битки, за да защитят своите острови , много от плавателните съдове и техните мощи остават на дъното на морето.
Спираме на приказния плаж на Свети Параскев: шнорхели и маски ще бъдат предоставени за тези, които искат да опознаят морското дъно на този магически остров .
Обяд на шведска маса с чаша вино за възрастни и безалкохолна напитка за децата ще се сервира на борда на лодката .
След обяд ще имате около един час възможност за разходка и кафе в красивият град Сивота - старинно, живописно рибарско селище с много магазини.

Цена – 30 евро с включен обяд на корабчето на блок маса и чаша вино

Mинимален брой участници: 35
Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи: 7 дни преди датата на отпътуване
Необходими документи: лична карта / задграничен паспорт със шест месечна валидност от датата на отпътуване: няма санитарни и медицински изисквания за страните по маршрута.
Начин на плащане: 30% при сключване на договор за организирано пътуване.Доплащане 15 дни преди датата на отпътуване.


Туроператорът си запазва правото за промяна в цените при покачване на горива, такси и валутни курсове!

Линк:



Подобни обяви
Ремонт на покриви

Ремонт на покриви

Ние от „ЕВТИН ПОКРИВ“ предлагаме широк диапазон от услуги в строителството и ремонт на покриви, а дългите години работа са ни убедили, че клиентът е най-важния и само доволният клиент е този, който щ8е те остави и следващата година в нашата сфера....

Цена: По договаряне
VIP до: 24.04.2024
Продавам ДИПЛОМИ и ШОФЬО

Продавам ДИПЛОМИ и ШОФЬО

Издаваме дипломи за основно, средно и висше образование. Ние сме единствените, които можем да свършим работата, от която имате нужда и да Ви издадем вписана диплома в най-кратки срокове. Дипломата Ви ще има всички нужни печати, надписи, холограми...

Цена: 1 000 лв.
Град: Варна
Добавена на: 22-04-2024
Ремонт на покриви 0884605352

Ремонт на покриви 0884605352

Ние от „ЕВТИН ПОКРИВ“ предлагаме широк диапазон от услуги в строителството и ремонт на покриви, а дългите години работа са ни убедили, че клиентът е най-важния и само доволният клиент е този, който щ8е те остави и следващата година в нашата сфера....

Цена: По договаряне
Град: Варна
Добавена на: 20-04-2024
Ремонт на покриви

Ремонт на покриви

Ние от „ЕВТИН ПОКРИВ“ предлагаме широк диапазон от услуги в строителството и ремонт на покриви, а дългите години работа са ни убедили, че клиентът е най-важния и само доволният клиент е този, който щ8е те остави и следващата година в нашата сфера....

Цена: По договаряне
Град: Златни пясъци
Добавена на: 20-04-2024
Ремонт на покриви

Ремонт на покриви

Ние от „ЕВТИН ПОКРИВ“ предлагаме широк диапазон от услуги в строителството и ремонт на покриви, а дългите години работа са ни убедили, че клиентът е най-важния и само доволният клиент е този, който щ8е те остави и следващата година в нашата сфера....

Цена: По договаряне
Град: Дървен Мост
Добавена на: 20-04-2024
ЧЕХИЯ БЕЗ ТАКСИ И КОМИСИОННИ РАБОТНИ МЕСТА С ДОГОВОР

ЧЕХИЯ БЕЗ ТАКСИ И КОМИСИОННИ РАБОТНИ МЕСТА С ДОГОВОР

БЕЗ ТАКСИ И КОМИСИОННИ! БЕЗПЛАТНО! ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ. ПЪТУВАМЕ ВСЯКА СЕДМИЦА И ВИ ОСТАВЯМЕ ПРИ РАБОТОДАТЕЛЯТ. ЧЕХИЯ БЕЗ КОМИСИОН В БЪЛГАРИЯ И ЧЕХИЯ ГАРАНТИРАНА ЗАКОННА РАБОТА. ЧЕХИЯ-жени,мъже,семейства за селско...

Цена: По договаряне
Град: Варна
Добавена на: 15-04-2024
Компютърен курс Брандинг и Реклама

Компютърен курс Брандинг и Реклама

Частно Училище по дизайн Едно към Едно, Варненската школа провежда професионална подготовка за бранд специалисти в малки фирми. Как се създава името на фирмата, как се определя целта и посланието? Откриване на точния таргет, точните изобразителни...

Цена: 12 лв.
Град: Варна
Добавена на: 15-04-2024
Строителство

Строителство

Ремонт на покриви и изграждане на покриви с мушама и летви и пренареждане на керемиди от брамак и младост цена с труд

Цена: По договаряне
Град: Варна
Добавена на: 14-04-2024
Теми за държавен изпит по българска литература

Теми за държавен изпит по българска литература

Предлагам пълен пакет отлично разработени теми за държавен изпит по българска литература по конспектите на ПУ „Паисий Хилендарски”, СУ „Св. Климент Охридски”, ЮЗУ „Неофит Рилски”, ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”. Ползвате отстъпка, ако поръчате...

Цена: По договаряне
Град: Бел камен
Добавена на: 13-04-2024
Индивидуални онлайн уроци по български език за чужденци

Индивидуални онлайн уроци по български език за чужденци

Предназначени са за деца, ученици, възрастни или всички, които желаят да владеят писмено и говоримо български език: -за учениците от българските неделни училища в чужбина -за кандидатстудентски изпити по български език като чужд -за получаване...

Цена: 25 лв.
Град: Варна
Добавена на: 13-04-2024
Индивидуални онлайн уроци  по български език и литература

Индивидуални онлайн уроци по български език и литература

Отлична подготовка по БЕЛ: - за ученици от 7. клас - подготовка за НВО и кандидатстване в елитни гимназии; - за ученици от 11. и 12. клас - подготовка за ДЗИ /матура/ - за кандидатстудентски изпити в СУ, НБУ, ВТУ, ЮЗУ, ПУ, УНСС и др. За...

Цена: 25 лв.
Град: Варна
Добавена на: 13-04-2024
Търся работа

Търся работа

Търся работа като продавач консултант или сервитьорка. Имам опит

Цена: По договаряне
Град: Варна
Добавена на: 11-04-2024
Компютърен професионален курс Графичен дизайн

Компютърен професионален курс Графичен дизайн

Професионална програма Графичен дизайн Клас А. Включва пълна теория на графичния дизайн, всички софтуерни модули за изработка на графичен дизайн, гарантирани умения за работа с тях. Дизайн, графика, цветознание в детайли, типография, знаци,...

Цена: 12 лв.
Град: Варна
Добавена на: 11-04-2024
Компютърни курсове Едно към Едно

Компютърни курсове Едно към Едно

????Графичен дизайн, Интериорен дизайн – 120 учебни часа по 12,50 за у.час и -12,5% Отстъпка за цяло плащане. ????Брандинг, Пакети Adobe и Autodesk – 75, 60, 45 учебни часа, същата отстъпка -12,5% за цяло плащане. ????UX/UI Компоненти на...

Цена: 15 лв.
Град: Варна
Добавена на: 05-04-2024
Строителство

Строителство

Ремонт на покриви и изграждане на покриви с мушама и летви и пренареждане на керемиди от брамак и младост цена с

Цена: По договаряне
Град: Варна
Добавена на: 02-04-2024