Публикувайте безплатно Вашите обяви, след като се регистрирате!
ремонт на покриви
Капсули за пречистване на кръвта и съдове Фохоу
Обявата е изтекла
Капсули за пречистване на кръвта и съдове Фохоу


За контакти
zdraveshop
 (Всички обяви на този потребител)
Варна 0889376127 [email protected]
Инфо / обява № 1065402
Добавена: 28.12.2019 Тип обява: Обикновена Категория: Продукти Разглеждания: 215 Валидна до: 11.05.2022 / 15:56:22 Етикети: Капсули за пречистване на кръвта и съдове Фохоу, гиностема, грозде, наттокиназа, спира метастази, сапонини, витамини е, а, с, атеросклероза, хипертония, детоксикация, колаген, костна система
Обикновена
Цена: По договаряне
Информация за обявата:

Основен компонент на продукта е натокиназата, а също така екстракт от гроздови семки и екстракт от петолистна гиностема. Формата на дадения продукт е капсули, получени чрез екстрахиране и други съвременни фармацевтични технологии.
Начин на съхранение: да се съхранява херметично затворено, на хладно, да се избягва пряка слънчева светлина.
Срок на съхранение: 24 месеца.
Капсулите въплъщават дълбоките принципи на ТКМ за комплексно оздравяване, имат мощен и очевиден ефект при такива заболявания като хипертония, хиперлипидемия, хипергликемия, коронарна болест на сърцето, тромбоза на мозъчните съдове, атеросклероза, недостатъчно кръвоснабдяване на съдовете на сърцето и мозъка, климактериум, последствия от инсулт и др.
Разтваря тромбове – натокиназата предотвратява образуването на тромбове като същевременно разтваря вече съществуващите, предотвратява натрупването на плаки в кръвта, възстановява циркулацията и пропускливостта на кръвта, като по този начин обезоръжава „убиец номер едно” в целия свят – съдовите заболявания на сърцето и мозъка.
Прави съдовете по-меки и еластични: ОРС – новата форма на високоефективен антиоксидант, който по силата на въздействие превъзхожда 50 пъти витамин Е и 20 пъти витамин С, най-ефективно извежда свободните радикали от организма, ефективен е при повече от 70 заболявания. Омекотява съдовете, намалява тяхната крехкост, възстановява еластичността им.
Намалява „трите хипер”: екстрактът от петолистна гиностема е ефективен при хипертония, хиперлипидемия, хипергликемия. Една малка опаковка ще ви позволи да се радвате всеки ден: първият ден - ясни мисли, бодрост, втори ден – проходимост на червата, по-гладка кожа на лицето, трети ден – подобрява се кръвоснабдяването на жизнено важните органи, започва разтварянато на тромбовете, изхвърлят се шлаките от червата и от кръвоносните съдове.


Основно действие, ефект:


• подобрява доставянето на кислород към тъканите;
• изчистване на съдовете – изчиства и укрепва съдовете;
• повишава биодостъпността на хранителни вещества;
• поддържа зрението;
• увеличава плътността на костите;
• намалява болките в ставите;
• намалява болките в ставите и мускулите при интензивни физически натоварвания;
• намалява вискозитета на лимфата;
• подобрява дренажната функция на лимфа и лимфни тъкани и зчистването на организма от шлаки;
• разрушава фибриновия налеп, който обвива раковите клетки, което позволява на клетките-убийци да ги разпознаят и унищожат.


Показания и продължителност на оздравителните курсове:
• повишено съдържание на холестерол в кръвта;
• исхемична болест на сърцето, след инсулт или инфаркт;
• хипертония;
• диабет;
• влошаване на паметта или интелекта, възрастови изменения, развиващи се най-често поради тромбоза на съдовете на главния мозък;
• мускулна умора или болки в краката след натоварване;
• често изтръпване или скованост в дланите на ръцете или в стъпалата;
• в случаите, когато раните на стъпалата дълго не зарастват;
• онкологични заболявания.

Много други заболявания!


Начин на употреба: по 1-2 капсули два пъти на ден, приети с топла вода.


Забележка: дозата на препарата трябва да се увеличава постепенно, започвайки първата седмица с прием на една капсула на ден и при необходимост дозата да се увеличава с по една капсула всяка седмица. Да се внимава при едновременното приемане с кръворазреждащи средства (аспирин и др.)


Състав. Основни компоненти:


Наттокиназа. Един от перспективните подходи към получаването на нови активни и безопасни натурални препарати е изучаването на традиционното хранене на народите, които имат голяма продължителност на живота и отлично здраве. Така е било установено, че здравето на японците е свързано със значително потребление на продукти на основата на соя. Особено полезен се оказал традиционния соев продукт Натто, който японците консумират от 1000 години с голяма полза за здравето. Натто се получава по пътя на ферментацията на варени соеви зърна чрез полезни бактерии – Bacillus subtilis Var. Natto. В процеса на ферментация бактериите се размножават активно и се получава ферментът (ензимът) наттокиназа, с който се свързват полезните свойства на Натто. Ако преди са получавали наттокиназата от екстракт от Натто, то сега за нейното производство се използва генно немодифицирани бактерии Bacillus subtilis Var. Natto, развиващи се върху генно немодифицирана соя.
Лекарите са обърнали внимание на това, че японците, редовна консумиращи Натто, се отличават със здрава сърдечно-съдова система и при тях дори в напреднала възраст кръвта запазва нормален вискозитет и не е склонна към съсирване и образуване на тромбове. Натто притежава висока фибринолитична активност, т.е. способност да разтваря нишките на белтъка фибрин, отговорен за вискозитета на кръвта и за образуването на тромбове. Милиони хора в света, редовно употребяващи най-популярните антикоагуланти – аспирин и подобни на него, страдат от кръвоизливи, най-вече в стомашно-чревния тракт. Наттокиназата е много по-безопасно и ефективно средство в сравнение с аспирина. За разлика от аспирина и другите фармакологични средства, наттокиназата се използва без странични ефекти и алергични реакции. Фактически наттокиназата е естествена алтернатива на аспирина за профилактика и лечение на сърдечно-съдовите заболявания. Освен това наттокиназата действа достатъчно дълго – в течение на 4-8 часа и не е скъпа. Също така е много важно, че за разлика от лекарствата, наттокиназата, защитавайки организма от вътрешно-съдова тромбоза, не пречи на кръвта да се съсирва при травми и увреждания на съдовете.


Екстракт от гроздови семки
Гроздето е една от най-древните култури в историята на цивилизацията. Наричат го още „плод на дълголетниците”. На Изток майките, които нямат кърма, хранят бебето с изсушени гроздови зърна, увити в мека тъкан. Екстрактът от гроздови семки е изключително богат на природни биофлавоноиди (напр. проантоцианидини и катехини), а също така и на незаменими мастни киселини и витамини. Целия този сложен и балансиран биокомплекс влияе благотворно на целия организъм и особено на сърдечно-съдовата система; ефективно укрепва структурата на косата и ноктите, активизира регенеративната способност на клетките, поддържа добра хидратация на епидермиса и вътрешните структури на кожата, спомага за съхраняването на хиалуроновата киселина, отговорна за хидратацията и еластичността на кожните слоеве и препятства нейното разрушаване. Биофлавоноидите имат Р-витаминна регенерираща активност, те забавят процесите на стареене, противостоят на развитието на отоци и възпалителни процеси, неутрализират дейтвието на свободните радикали. Полиненаситените мастни киселини в състава на екстракта от гроздови семки активизират липидния обмен и възстановяват бариерните функции на епидермиса, спомагат за съхраняването и възстановяването на влакната на колагена – основното вещество на ставната, костната и съединителната тъкан. Колагенът е важен протеин в организма на човека – той представлява една трета от всички протеини в организма, 80% от която се намират в кожата. С течение на времето съдържанието на колаген в организма постепенно намалява, което е особено характерно за клетките на кожата. Колагеновият слой престава да изпълнява своята функция и става неспособен да съхранява влагата в кожата, от което кожата става суха, безжизнена и бледа. Полифенолите намаляват интоксикационните процеси в организма, забавяйки процесите на стареене на целия организъм и на кожата; повишават еластичността и тонуса на съдовете, съдействат за профилактиката на атеросклерозата и хипертоничната болест, оказват противовъзпалително, детоксикационно и противоалергично въздействие. Проантоцианидините в гроздовите семки са признати за един от най-мощните от всички известни природни антиоксиданти. По активност те надвишават почти 50 пъти витамин Е и 20 пъти витамин С. Те повишават здравината и еластичността на съдовете, намаляват опасността от образуването на тромбове. Кверцетинът има способността да обезврежда канцерогените, предотвратявайки деформацията на ДНК. Той има противовъзпалително, антибактериално, антигъбично и противовирусно действие, стимулира имунната система и намалява алергичите реакции.


Петолистна гиностема
Растението Петолистна Гиностема (Gynostemma pentofilium) е лиана, която расте в планинските гори на Китай. Изучаването на Гиностема запачва през 70-те години на миналия век, когато учените установяват, че отделяните от нея вещества – сапонини – са подобни по действие на женшена. Но съдържанието на сапонини в Гиностема значително превишава съдържанието им в женшена: ако в в женшена ти са около 20, то в Гиностемата те са 84. Известно е, че сапонините са органични съединения ( гликозиди), които участват в синтеза на хормоните. В резултат на много изследвания, в това число и в Китай, е установено, че Гиностемата е способна да оказва изразен оздравителен ефект при заболявания на сърдечно-съдовата система, в частност артериалната хипертония, онкологични заболявания, СПИН, а също и в стресови ситуации. Петолистната Гиностема въздейства върху липидния обмен, като се явава идеално средство за отслабване. При поддръжката на Държавния комитет по наука на Китай, Гиностемата е получила висока оценка от Световната Здравна Организация.



120 капсули по 0.45 гр.

Линк:



Подобни обяви
Ремонт на покриви

Ремонт на покриви

Ние от „ЕВТИН ПОКРИВ“ предлагаме широк диапазон от услуги в строителството и ремонт на покриви, а дългите години работа са ни убедили, че клиентът е най-важния и само доволният клиент е този, който щ8е те остави и следващата година в нашата сфера....

Цена: По договаряне
VIP до: 24.04.2024
ЧЕХИЯ БЕЗ ТАКСИ И КОМИСИОННИ РАБОТНИ МЕСТА С ДОГОВОР

ЧЕХИЯ БЕЗ ТАКСИ И КОМИСИОННИ РАБОТНИ МЕСТА С ДОГОВОР

БЕЗ ТАКСИ И КОМИСИОННИ! БЕЗПЛАТНО! ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ. ПЪТУВАМЕ ВСЯКА СЕДМИЦА И ВИ ОСТАВЯМЕ ПРИ РАБОТОДАТЕЛЯТ. ЧЕХИЯ БЕЗ КОМИСИОН В БЪЛГАРИЯ И ЧЕХИЯ ГАРАНТИРАНА ЗАКОННА РАБОТА. ЧЕХИЯ-жени,мъже,семейства за селско...

Цена: По договаряне
Град: Варна
Добавена на: 15-04-2024
Компютърен курс Брандинг и Реклама

Компютърен курс Брандинг и Реклама

Частно Училище по дизайн Едно към Едно, Варненската школа провежда професионална подготовка за бранд специалисти в малки фирми. Как се създава името на фирмата, как се определя целта и посланието? Откриване на точния таргет, точните изобразителни...

Цена: 12 лв.
Град: Варна
Добавена на: 15-04-2024
Строителство

Строителство

Ремонт на покриви и изграждане на покриви с мушама и летви и пренареждане на керемиди от брамак и младост цена с труд

Цена: По договаряне
Град: Варна
Добавена на: 14-04-2024
Теми за държавен изпит по българска литература

Теми за държавен изпит по българска литература

Предлагам пълен пакет отлично разработени теми за държавен изпит по българска литература по конспектите на ПУ „Паисий Хилендарски”, СУ „Св. Климент Охридски”, ЮЗУ „Неофит Рилски”, ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”. Ползвате отстъпка, ако поръчате...

Цена: По договаряне
Град: Бел камен
Добавена на: 13-04-2024
Индивидуални онлайн уроци по български език за чужденци

Индивидуални онлайн уроци по български език за чужденци

Предназначени са за деца, ученици, възрастни или всички, които желаят да владеят писмено и говоримо български език: -за учениците от българските неделни училища в чужбина -за кандидатстудентски изпити по български език като чужд -за получаване...

Цена: 25 лв.
Град: Варна
Добавена на: 13-04-2024
Индивидуални онлайн уроци  по български език и литература

Индивидуални онлайн уроци по български език и литература

Отлична подготовка по БЕЛ: - за ученици от 7. клас - подготовка за НВО и кандидатстване в елитни гимназии; - за ученици от 11. и 12. клас - подготовка за ДЗИ /матура/ - за кандидатстудентски изпити в СУ, НБУ, ВТУ, ЮЗУ, ПУ, УНСС и др. За...

Цена: 25 лв.
Град: Варна
Добавена на: 13-04-2024
Търся работа

Търся работа

Търся работа като продавач консултант или сервитьорка. Имам опит

Цена: По договаряне
Град: Варна
Добавена на: 11-04-2024
Компютърен професионален курс Графичен дизайн

Компютърен професионален курс Графичен дизайн

Професионална програма Графичен дизайн Клас А. Включва пълна теория на графичния дизайн, всички софтуерни модули за изработка на графичен дизайн, гарантирани умения за работа с тях. Дизайн, графика, цветознание в детайли, типография, знаци,...

Цена: 12 лв.
Град: Варна
Добавена на: 11-04-2024
Компютърни курсове Едно към Едно

Компютърни курсове Едно към Едно

????Графичен дизайн, Интериорен дизайн – 120 учебни часа по 12,50 за у.час и -12,5% Отстъпка за цяло плащане. ????Брандинг, Пакети Adobe и Autodesk – 75, 60, 45 учебни часа, същата отстъпка -12,5% за цяло плащане. ????UX/UI Компоненти на...

Цена: 15 лв.
Град: Варна
Добавена на: 05-04-2024
Строителство

Строителство

Ремонт на покриви и изграждане на покриви с мушама и летви и пренареждане на керемиди от брамак и младост цена с

Цена: По договаряне
Град: Варна
Добавена на: 02-04-2024
Голяма отстъпка в малка група Графичен дизайн

Голяма отстъпка в малка група Графичен дизайн

-18,5% Отстъпка за курс по Графичен дизайн Клас А в малка група от 6 курсисти за Май. Частно Училище по дизайн Едно към Едно – Варненската школа провежда професионални курсове по професията Графичен дизайнер, които включват обучение по...

Цена: 12 лв.
Град: Варна
Добавена на: 01-04-2024
Курс Интериорен дизайн с пакет Autodesk

Курс Интериорен дизайн с пакет Autodesk

60 учебни часа само практика за усъвършенстване на умения в Интериорен дизайн. Сбита програма с основните софтуери на Autodesk – AutoCAD, REVIT, 3dsMax. Свободно проектиране, прецизно замерване и технически чертеж, ефектна визуализация. Творчество...

Цена: 15 лв.
Град: Варна
Добавена на: 29-03-2024
Хидроизолация

Хидроизолация

Ремонт на покриви и изграждане на покриви с мушама и летви и пренареждане на керемиди от брамак и младост цена с

Цена: По договаряне
Град: Варна
Добавена на: 28-03-2024
ЧЕХИЯ БЕЗПЛАТНО РАБОТНИ МЕСТА ЗАКОННИ ГАРАНТИРАНИ

ЧЕХИЯ БЕЗПЛАТНО РАБОТНИ МЕСТА ЗАКОННИ ГАРАНТИРАНИ

БЕЗ ТАКСИ И КОМИСИОННИ! БЕЗПЛАТНО! ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ. ПЪТУВАМЕ ВСЯКА СЕДМИЦА И ВИ ОСТАВЯМЕ ПРИ РАБОТОДАТЕЛЯТ. ЧЕХИЯ БЕЗ КОМИСИОН В БЪЛГАРИЯ И ЧЕХИЯ ГАРАНТИРАНА ЗАКОННА РАБОТА. ЧЕХИЯ-жени,мъже,семейства за европалети,селско...

Цена: По договаряне
Град: Варна
Добавена на: 27-03-2024
Тагове
Тагове